![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
in comunism era o siguranta cu locul de munca, iti dadea o casa....acu....ciuciu.....diferente peste tot....area si coruptie, dar parca si acum e...nu stiu, vreau ceva intre comunism si capitalism...nu sunt bune nici una nici alta...
|
|
|
|||
|
|||
|
Repet, cine iti dadea casa, oameni buni? Voi in care Romanie ati trait?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu, si daca as lucra la o multinationala, eventual una care ti se baga in viata personala cu tot felul de timbildinguri, si tot m-as manifesta ca si comunizant (nu comunist, ci un fel de comunitarist). Adica, daca as fi intrebat, desigur, nu as trimbita ca prostul. Faptul ca cineva imi da o paine nu ma transforma in om de casa al acelei entitati economice. I-as fi recunoscator pentru gestul in sine prin multa munca si creativitate, atit. Pareile mele ma privesc si nu renunt la ele, doar pentru ca sunt incadat intr-un anume sistem. Doar pentru ca as lucra la patron nu inseamna ca trebuie sa tin cu sistemul, nu? Recunostinta de acest gen este o idee tipic ardeleana, occidentala, burgheza si papistasa. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cutiute mici, cu usi subtiri, cu pereti de BCA si tevi neizolate ca sa se auda totul, casute neincalzite ca sa se stie de la cine vine caldura samd. Dar mai mult decat orice, comunismul ne-a schilodit pe toti, s-a derulat cu mintile noastre un experiment morbid. Am devenit fricosi, paranoici, lipsiti de initiativa si responsabilitate. Toate astea in schimbul a ce? O chirie? Nici macar atat... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre regimul comunist din Romania | Florinvs | Generalitati | 562 | 16.09.2016 19:36:38 |
| Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 10:39:16 |
| Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 16:33:34 |
| 5 ore pe zi cu familia | Ionelaangel | Generalitati | 2 | 02.02.2007 18:59:09 |
| Familia | maria55 | Generalitati | 10 | 01.11.2006 18:09:42 |
|
|