Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2010, 13:38:55
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ce legătură au cei de la pucioasa? Că ei mărturisesc Adevărul? Da, Acela e Adevărul și eu le dau dreptate fiindcă e așa, iar fiindcă vouă v-a zis nenia cu tanti grijania că e sectă, că e minciuni, gata, nu mai credeți... păi eu nu sunt dintre pucioși deși îi mărturisesc că ei au dreptate... deci ce insinuezi referitor cu locuitorii sfintei Cetăți? Că argumentele mele sunt minciuni? Nu sunt minciuni dar cu voi e altceva... vă place să stați așa păcăliți de toată gLumea, plină de vrăjitorii și vrăjitoriile ei. Cândva o să vă convingeți singuri... deci nu mă contrazic cu voi că mai devreme sau mai târziu și așa veți afla, iar slavă de la oameni n-am nevoie... deci pentru ce să mă contrazic, ca să mă tot faceți nebun mereu? nu-i bai că chiar iată recunosc că sunt. Că oricum asta credeți. Deci, pe ce altă bază mai insinuați că mint? că sunt pucios? Da, sunt. Deși n-am întâlnit pe nimeni dintre ei, dar sunt fiindcă încerc să-i urmez. Dar voi pe cine urmați?
Pai asa spune frate...
Recunoaste ca esti pucios. Si ca toate asa zisele argumente pe care le-ai vanturat pe aici nu izvorasc din Sfanta Scriptura, ci din gandirea voastra pucioasa.
Daca vrei sa discutam concret si frumos, vin-o cu argumente din Sfanta Scriptura si din Sfintii Parinti, nu cu emenatiile asa zisilor vostri profeti.
Sfanta Cetate???????? Ce e aia?
Si ce tot o dai cu "nenia" si 'tanti grijania"? La ce te referi?
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 13:48:30
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kosmy022 Vezi mesajul
Nu-ti mai bate capul, Dumitru. Si eu m-am contrazis cu vsovi la un moment dat, pana cand mi-a zis altcineva ca tine de cei de la Pucioasa.
Și pe ce anume ne-am contrazis kosmy022 dragă că nu țiu minte... poate îmi dai un link ceva... ca să văd dacă se justifică ce insinuezi dumneata...

Sau ce crezi dumneata că mi-au făcut mie cei de la Pucioasa dacă nu am întâlnit pe nici unul din ei? Crezi că de aia ai avut tu defapt dreptate când ne-am contrazis fiindcă eu le dau dreptate lor? Păi pe ce subiect ne-am contrazis și care e rolul celor de la Pucioasa în ceea ce ne-am contrazis noi? că uite eu nu știu când și pe ce ne-am contrazis, nici nu am auzit de dumneata, ori poate ți-ai schimbat nickul de curând...
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 13:50:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Pai asa spune frate...
Recunoaste ca esti pucios. Si ca toate asa zisele argumente pe care le-ai vanturat pe aici nu izvorasc din Sfanta Scriptura, ci din gandirea voastra pucioasa.
Daca vrei sa discutam concret si frumos, vin-o cu argumente din Sfanta Scriptura si din Sfintii Parinti, nu cu emenatiile asa zisilor vostri profeti.
Sfanta Cetate???????? Ce e aia?
Si ce tot o dai cu "nenia" si 'tanti grijania"? La ce te referi?
Domnule tu nu pricepi ce scriu? Nu ți-am zis că nu sunt Pucios? Ci doar că mă consider așa fiindcă îi cred și le dau dreptate și-i urmez atît cât reușesc. N-am întâlnit pe niciunul din ei, deși ar fi fost foarte frumos, pentru mine, că pentru ei... ar fi întâlnit un păcătos.

Deci probabil că e inutil să mai discut cu dumneata. Nu știi nicimăcar citi românește, deci atunci mi-e clar că nu ai găsit în scripturi FACEREA!
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 13:51:52
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce îmi pui mie atâtea întrebări? Nu ai priceput ceva din rezumat? Ce ți se pare lipsit de coerență?
Tocmai de aia pun intrebari. Pentru ca nu am inteles nimic.
Da, esti total lipsit de coerenta.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 13:54:37
Banned

Implicit

Citat:
Tocmai de aia pun intrebari. Pentru ca nu am inteles nimic.
Da, esti total lipsit de coerenta.
Ori poate mai există o explicație... dar nu vreau să te jignesc.

Dumneata nici nu știi defapt ce înseamnă coerența, un termen greu, dar îl folosești așa ca să ai cu ce ridiculiza... dar complet fiind pe dinafară de subiect ori de probleme. Tu la ore precis erai unul ce dădeai cu biluțe, ori cu hârti... făceai tărăboi... ca să vă lase acasă. Păi cine te ține pe tine aici dacă nu ai nici cele mai elementare argumente atunci când discuți... primul ar fi să citești corect și să înțelegi ce vrea să zică interlocutorul... dacă nu, atunci pentru ce te miri? defapt de ce anume te miri dacă dumneata nu prea pricepi ce citești?

Last edited by vsovivi; 10.03.2010 at 13:59:54.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 14:03:33
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnule tu nu pricepi ce scriu? Nu ți-am zis că nu sunt Pucios? Ci doar că mă consider așa fiindcă îi cred și le dau dreptate și-i urmez atît cât reușesc. N-am întâlnit pe niciunul din ei, deși ar fi fost foarte frumos, pentru mine, că pentru ei... ar fi întâlnit un păcătos.

Deci probabil că e inutil să mai discut cu dumneata. Nu știi nicimăcar citi românește, deci atunci mi-e clar că nu ai găsit în scripturi FACEREA!
Daca le impartasesti ideile si ai te si consideri pucios, inseamna ca esti asemenea lor.
De citit romaneste ... le nimeresc cateodata, dar la tine problema e cu scrierea, vezi "e minciuni".
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 14:10:09
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ori poate mai există o explicație... dar nu vreau să te jignesc.

Dumneata nici nu știi defapt ce înseamnă coerența, un termen greu, dar îl folosești așa ca să ai cu ce ridiculiza... dar complet fiind pe dinafară de subiect ori de probleme. Tu la ore precis erai unul ce dădeai cu biluțe, ori cu hârti... făceai tărăboi... ca să vă lase acasă. Păi cine te ține pe tine aici dacă nu ai nici cele mai elementare argumente atunci când discuți... primul ar fi să citești corect și să înțelegi ce vrea să zică interlocutorul... dacă nu, atunci pentru ce te miri? defapt de ce anume te miri dacă dumneata nu prea pricepi ce citești?
Probabil voiai sa zici ca sunt idiot, sau tampit, sau prost, sau altceva.
"Argumente elementare" - de unde le scoti? de la Puciosi?
Ce sa pricep? E ceva de priceput in tot ce ai zis tu?
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 14:14:21
Banned

Implicit

Citat:
Daca le impartasesti ideile si ai te si consideri pucios, inseamna ca esti asemenea lor.
De citit romaneste ... le nimeresc cateodata, dar la tine problema e cu scrierea, vezi "e minciuni".

Păi cum să fiu asemenea lor? Nu am zis că spre deosebire de ei, eu nu sunt decât un păcătos? păduchios!

Sigur că le împărtășesc ideile, căci ei sunt prooroci, și a fi prooroc înseamnă a trăi și a mărturisi ce spune cineva mai mare ca tine pe linie ierarhică a sfințeniei celei Adevărate... aia de sus, nu aia de la gLume.

când zic „e minciuni”, o zic ca să imit pe băieții ăia îndrăzneți și deștepți, adică să fac pe grozavul ca să scot năravul la suprafață... dar mă refer în general că ce spune gLumea... aia e minciuni.

Domnule și nu m-am referit la a ști citi pe românește, adică la limbă și la gramatică, ci la a pricepe ce este scris, adică fără a fușeri, sau fușerli.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 14:19:58
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Păi cum să fiu asemenea lor? Nu am zis că spre deosebire de ei, eu nu sunt decât un păcătos? păduchios!

Sigur că le împărtășesc ideile, căci ei sunt prooroci, și a fi prooroc înseamnă a trăi și a mărturisi ce spune cineva mai mare ca tine pe linie ierarhică a sfințeniei celei Adevărate... aia de sus, nu aia de la gLume.

când zic „e minciuni”, o zic ca să imit pe băieții ăia îndrăzneți și deștepți, adică să fac pe grozavul ca să scot năravul la suprafață... dar mă refer în general că ce spune gLumea... aia e minciuni.

Domnule și nu m-am referit la a ști citi pe românește, adică la limbă și la gramatică, ci la a pricepe ce este scris, adică fără a fușeri, sau fușerli.
Cand vrei sa imiti pe cineva folosesti " ".
Ei sunt prooroci???????????
Cine mai spune asta in afara de ei si de tine?
Si scuza-mi lipsa de subtilitate.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 14:20:02
Banned

Implicit

Citat:
Probabil voiai sa zici ca sunt idiot, sau tampit, sau prost, sau altceva.
"Argumente elementare" - de unde le scoti? de la Puciosi?
Ce sa pricep? E ceva de priceput in tot ce ai zis tu?
Vroiam să zic să nu-ți bați joc de dialog și nici de interlocutor, mirându-te ca „... de aur la poarta nouă”. Deci să nu furșerlești. Că altfel degeaba stăm de vorbă fiindcă vorbim și scriem pe limbi diferite:

Eu vorbesc pucioșește iar dumneata te încăpățânezi să vorbești pe limba oamenilor de știință, româneasca aia „e minciuni frate”... frații tăi din gLume; Dar așa a zis Domnul: „frații și surorile Mele și Mama Mea sunt cei ce fac voia Tatălui Meu Carele este în Ceruri.”
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42