![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Eu spun: Iarta-ma, Ana, se pare ca am trecut de la teorie la... practica! Adica faceam teorie despre sminteala, iar acum o punem in practica! Mie raspunsul tau mi s-a parut mai mult decat edificator in acest sens! Despre citatele date unul dupa altul, eu personal gasesc contradictie. Adica, daca mesajele tale ii scot din rabdari pe necredinciosi, se presupune ca tu te declari foarte clar o... credincioasa. (Ca esti sau nu, acum nu conteaza... Cine poate spune ca ESTE?) Apoi imediat spui despre cei de aceeasi credinta (deci nu de necredinciosi era vorba... Sau era? Apoi recunosti ca vorbesti despre lucruri pe care abia le pricepi... Pai cu Adevarul stiut de tine pe care-l impui credinciosilor si necredinciosilor, cum ramane? Si oare ei, credinciosii si necredinciosii nu vad ca Adevarul tau e cam ambiguu? Si cum ar trebui sa reactioneze? Dar TU? Cum te aperi tu cand sar pe tine 2, 3, 4 cu advaruri false? Cum te descurci tu, care recunosti singura ca nu stapanesti si nu prea intelegi? Citat:
Ce te face sa crezi ca "m-a deranjat"? Dimpotriva, ideea mi se pare cu adevarat sublima, dar ceea ce se vede din extreior (cel putin din unghiul meu...) este ca tie iti place cum suna, nu ca simti vibratia tacerii si a stapanirii de sine! Cat despre cazurile tale din familie, nu cred ca sunt discutabile. Doar referitor la: Ce este iubirea fara adevar? am un comentariu destul de dur: Daca Dumnezeu se intoarce cu spatele, ne i-a dracu' cu tot cu adevar! Mai clar de-atat, eu unul nu mai pot! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sminteala mintii, sau setea de cunoastere sterila | eodor nastasa | Generalitati | 121 | 27.06.2011 00:01:21 |
| Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 20:37:25 |
| sminteala cipurilor surprinsă de massmedia | logos | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 26.02.2009 18:53:39 |
|
|