Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2010, 09:34:04
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Adio mantuire ( n-am nevoie de raspuns pentru -ca cu astfel de concluzii si vocabular < popi > nu o sa fiu partas ) . . .si asa m-am tulburat vazand atatea fete la unii . Alin a fost singurul consecvent in toate postarile lui , indiferent de subiect ! " Popa te boteaza , "Popa' te ingroapa , Florine ! ! ! Prin felul asta de a te comporta iti vei atrage muuulte energii negative . . .
Vezi Cristi, exact asta e diferenta intre judecata si condamnare. Tu deja ai tras concluzia in ce ma priveste - adio mantuire. Bravo.

Cat despre preoti, exista doua categorii:

- cei care considera preotia ca misiune si se comporta ca atare - tot respectul pentru ei, isi merita apelativul;
- cei care merg la biserica pentru bani si alte avantaje, exact cum mergem noi la lucru. Astia sunt popii - si nu poti sa spui ca nu exista tagma lor.

Sa nu generalizam.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 11:07:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit "Judecata oamenilor"-din Pateric << pt. Florin I. și nu numai >>

"La Sketis s-a ținut o adunare pentru o anumită pricină , și după ce s-a luat hotărârea finală , avva Agathon a venit și a zis : < Hotărârea pe care ați luat-o nu este bună > . Ceilalți l-au întrebat: < Tu cine ești , ca să-ți dai cu părerea ? > . El a răspuns : < Un fiu al omului . Căci stă scris : << Vorbiți voi , într-adevăq , dreptate ? Judecați voi oare drept , fii ai oamenilor ? >> " .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? Robertworld Generalitati 320 02.11.2011 22:22:26
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41