Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2010, 23:13:49
Fata_Sihastra Fata_Sihastra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Din cele spuse de tine, pare genul indecis..sau cel putin indecis in legatura cu viitorul vostru..si asta s-a putut constata cam de la inceput.

Mama lui are o influenta puternica asupra lui, e posibil ca ea sa ii induca acest sentiment de indecizie?

Faptul ca nu s-a interesat de starea ta de sanatate atunci cand ai fost bolnava, iarasi nu prea e bine...

Duhovnicul tau totusi ce zice de el, ce te sfatuieste?Parintii tai ce spun...sunt de acord cu el?

Tine cont de sfatul duhovnicului, roaga-te si tu pentru clarificarea situatiei...insa incearca sa iei in calcul si posibilitatea ca el s-ar putea sa nu fie pentru tine, Dumnezeu iti va trimite semne, daca nu ti-a si trimis deja...spre o mai buna evaluare a relatiei voastre din partea ta.

Doamne ajuta!
Mama lui are o influenta mare asupra lui,dar el a vrut sa lupte pentru iubirea noastra.El s-a bazat foarte mult ca va veni acest preot si va spune de fata cu mama lui ca nu este un lucru rau sa fie cu mine si astfel sa-i inchida gura cum ar veni...dar totul a decurs rau pentru noi.
Toata familiea mea este de acord cu el,pentru ca este un baiat bun, linistit,intelegator...
Eu nu am un duhovnic,sunt catolica.
Am uitat sa precizez ca atunci cand el a fost la duhovnicul lui acesta a spus ca vom fi impreuna doar daca eu ma voi duce la ortodocsi cand ne vom casatori,iar eu am acceptat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Distrus moral ionuttz Generalitati 32 30.01.2012 08:39:53
Care este Biserica voastra de suflet ? cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 142 06.08.2011 01:13:01
care e doferenta intre spirit si suflet? annajanette Generalitati 4 01.07.2010 04:31:23
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna marianag Umanitare 29 23.06.2010 17:23:52