Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 11:24:55
Fata_Sihastra Fata_Sihastra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Amandoi ati cerut raspuns de la Dumnezeu, si apoi cand il primiti nu vedeti ca l-ati primit, sau nu vreti sa-l acceptati.
1. Duhovnicul lui ii spune ceva (sa continue relatia) el inca mai asteapta raspuns de la Dumnezeu. Daca nici duhovnicul nu e omul lui Dumnezeu pentru el atunci ma indoiesc de credinta lui. Ce vrea? Sa-i sopteasca chiar Dumnezeu la ureche ce are de facut? De unde atat mandrie sa vrei contactul direct cu Dumnezeu?
2. N-a ascultat de duhovnic dar de preotul X chemat de mama care se impotriveste asculta... Pare mai mult o facatura... El de fapt vrea sa asculte de mama dara da vina pe preoti.
3. Ce ai cerut tu de la Dumnezeu? Sa ajute dragostea voastra? sau sa gasesti persoana potrivita? Nu intotdeauna ceea ce cerem noi e potrivit pentru binele nostru....

P.S. Vezi ca ai mesaj privat.
Prima intrebare i-am pus-o si eu lui,dar el mereu spunea sa nu gasesc motive sa-l aduc inapoi,se enerva,nu puteam discuta cu el.Daca Dumnezeu nu vroia sa fim impreuna,atunci nu mai facea posibila intalnirea noastra,Dumnezeu ne da sanse,noi alegem daca stim sa le pastram,sa le valorificam sau nu.Iar daca nu stim sa apreciem ceea ce avem atunci il vom pierde.
Eu cred ca acel preot a fost adus cu un scop,nu a facut Sfantul Maslu asa cum spune el,ci o slujba care sa-l faca sa se indeparteze de mine,pt ca vad ca el nu mai este baiatul pe care l-am cunoscut.
Eu nu am cerut nimic de la Dumnezeu,doar m-am rugat sa fie el sanatos si sa putem lupta pentru iubirea noastra...
Acuma ma rog la Dumnezeu sa-i deschida ochii si sa-l ierte pt ce mi-a facut,deoarece eu nu am puterea.Dumnezeu este sus si vede pe toata lumea si toti vom plati pentru faptele noastre.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Distrus moral ionuttz Generalitati 32 30.01.2012 08:39:53
Care este Biserica voastra de suflet ? cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 142 06.08.2011 01:13:01
care e doferenta intre spirit si suflet? annajanette Generalitati 4 01.07.2010 04:31:23
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna marianag Umanitare 29 23.06.2010 17:23:52