![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
apropo zicea unul dintre adventistii de pe forum ca tarile neoprotestante o duc bine. ei bine, daca s-ar uita la capii guvernului, ar obserba ca sunt numai adventisti, baptisti etc. daca neoprotestantii sunt asa morali, de ce acesti conducatori care fac parte din randurile neoprotestantilor aproba tot ce li se impune din afara in legatura cu homosexualitatea, avorturile etc? unde le e moralitatea cu care tot iesiti voi in fata? ca va tot bateti cu pumnul in piept ca vai voi neoprotestantii ce sfinti sunteti si noi ortodocsii ce pacatosi nenorociti, fara nici o sansa de scapre. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta nu inseamna ca nu au voie a merge la biserica ci calitatea de membru a acelei biserici. Consider ca este bine deoarece trebuie pedeapsa ptr. a nu trece, justifica, scuza, a nu se juca, asa usor cu pacatele si mai ales cu viata cuiva fara aparare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
p.s.: a nu se intelege ca incerc sa ii justific pe cei care cad in asemenea pacate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar prin faptul ca Isus ne cere a ierta pe cei ce isi cer iertare la fel trebuie inteles aceasta si in alte relatii, iar riscul trebuie asumat pe baza marturiei fiecaruia in parte, ptr. care raspunde, iar datoria altuia este de a-l ajuta, ierta,... in cazul ca este constient ca a pacatuit, ca altfel cred ca degeaba si nu este ajutor. Tot asa de acestia spune in Biblie, de cei care se indeletnicesc cu minciunile, hotiile, curviile, desfranarile, betiile, inselatoriile,... si se numesc crestini sa nici nu se stea la masa cu ei, probabil se refera ca la masa omul trebuie sa se inchine,... Lui D-zeu, iar unul care face aceste lucruri nu poate fi de la D-zeu sau este tare suparat pe Domnul, sau este viclean,profitor,... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cea cu avorturile a fost un exp, si unu trist din pacate, ca suntem pe locu 1 in Europa la asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
poate nu am inteles eu cum trebuie. dar sa stii ca de multe ori neoprotestantii vin si zic ca numai ortodocsi savarsesc astfel de pacate si ei sunt curati. e bine sa ne vedem fiecare de pacatele noastre.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 11:31:35 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
| O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 03:20:05 |
|
|