![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si mai ales de ce nu vorbiti cu dragoste? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca l-am bucura pe Dumnezeu daca am incepe sa vorbim spre zidirea sufletelor noastre. Pentru asta ar trebui sa-L lasam pe Hristos sa patrunda in inima noastra. "Caci din prisosul inimii vorbeste gura."(Matei 12:34). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce daca un ortodox te ia la trei pazeste.Dovedeste-i bunatatea si intelegerea ta,vorbeste doar cele ale Domnului.Arata-ti care sunt roadele voastre.Cum iubiti voi semeni. De exemplu m-ar interesa ce fapte de caritate face biserica voastra,pentru ca in acest punct cred ca a-ti intrecut pe ortodoxi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Ci tu, cand faci milostenie sa nu stie stanga ta ce face dreapta, pentru ca milostenia ta sa fie facuta in ascuns, si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati."(Matei 6:3,4) Mi-ar place sa povestesc despre fapte de caritate facute impreuna cu fratii ortodocsi, spre slava lui Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Orcum ,e o tema mai pozitiva de discutii,decat interminabilele contraziceri in interpretarea Scripturii. Parca ar exista 2 Scripturi,nu una singura.Invataturile ulterioare sunt diferite,dar Scriptura de la care se pleaca e aceiasi. Daca pe un acelasi text,cu aceleasi invataturi,care mai sunt si porunci de intelegere si armonie,ne contrazicem,ce sa mai zicem de dogmele ulterioare,care sunt diferite si chiar opuse. |
|
|
|||
|
|||
|
Am observat un lucru interesant, referitor la porunci. Din punct de vedere teologic, interpretam la fel o anumita porunca. Din punct de vedere practic, o tratam diferit. Unde este greseala?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da-mi un exemplu
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|