![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ory , dintr-o lista de aproximativ 10.000 zei, tu ii ignori pe 9999. Ateul ignora unul in plus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Realitatea e ca stam de vorba cu niste indivizi limitati, agramati, dar care au impresia ca le stiu pe toate.
Bilibox, nu ati ajuns cu gramatica la pronumele caruia?
|
|||
|
|||
![]()
Imi amintesc ca amvazut ceva greseli gramaticale si la tine in niste postari, dar nu am zis nimic pt ca mi s-a parut irelevant, nefiind pe aria de Gramatica Roamana.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
VT reflecta nivelul de nestiinta al evreilor si repet, nu este vorba de advear. Adevarul este în NT dar nici acolo nu trebuie luat cuvânt cu cuvânt. Cine vrea sa învete învata din amândoua, cine nu, pierde timpul cu discutii inutile. Deci ai înteles sensul în care foloseam eu cuvântul spiritual. Trebuia sa raspunzi la acel sens, de spiritual=duhovnicesc, nu la sensurile care le dai tu cuvântului.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt greseli si greseli, a ta reflecta carente grave, domnule la care.
|
||||
|
||||
![]()
Frate..dar voi,ateii dintr-o lista de peste 10.000 de minuni la ortodoxi(moaste,icoaen facatoare de minuni cu sute de martori,Sfanta Lumina,Intoarcerea Iordanului,puterea ascetilor ce traiesc in munti,in pustie ani intregi fara a avea nevoie de un doctor sau altceva),le ignorati pe toate...deci noi avem sanse 99,(9)% sa ne inselam dupa spusele tale..voi 100%, ca nu credeti in nici o minune...La cine e adevarul frate?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, am carente grave in a folosi "caruia" in loc de "la care" . Si ?
Intamplarea face ca am fost cel mai bun din clasa la gramatica, in gimnaziu. Am mai pierdut din cunostinte :)) . Last edited by Bilibox_; 16.02.2010 at 11:20:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiti ce ma bucur cel mai mult, ca totusi sunt persoane pe acest forum si din alte culte sau secte sau atei care au intrat pentru a gasi raspunsuri la intrebarile lor, la cele care intradevar ii macina, altfel nu vad de ce si-ar pierde timpul. Parerea mea e ca sunt multe de citit pe acest forum si sper sa iasa mai luminati decat de pe altele. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Suntem la capitolul ; " texte argumentative ? ", ca tot suntem in perioada Bac-ului...
Argumentele sunt de prisos, oricate am gasi intr-o problema extrema precum aceasta, nu am face decat sa ne afundam in teorii pro si contra, sa mergem la infinit pe presupuneri, dar, mai ales, pe presupunerile altora, exact cum se intampla si in cazul habotniciei si al unei credinte exagerate. Echilibrul este cel mai indicat si, mai ales eu, merg pe credinta adaptata individului, fiindca suntem aceiasi fiinta, dar caractere diferite, cu situatii diferite . Indiferent cat de inteligent esti si plin de intelesuri, nu-ti foloseste la nimic daca nu ingradesti toata aceasta manifestare cu o pace si o certitudine pe care numai credinta, fie ea slaba sau puternica, ti-o poate darui.
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce spusesem era pentru ceilalti, ca sa-si dea seama ca stau de vorba cu un pusti neinstruit si obraznic si sa nu-ti dea mai multa importanta decât meriti.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|