![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pentru Sofia si nu numai:
Cei ce vor să aibă copii.și nu au, trebuie să facă această rânduială: 1. Să fie Spovedit curat din copilărie. 2. Sa fie împărtășit, de nu este Oprit de Sf. Canoane. 3. Post 40 de zile, Miercuri și Vineri mâncare odată în zi mai ales milostenie la săraci după putere. Toate cele 40 zile Post. 4. Acatistul către Sfinții loachim și Ana, 40 de zile, într-o zi soțul, într-altă zi soția. 5. Rugăciune către Sf. Prooroc Zaharia și către Elisabeta; către Avraam și către Sarra; și către Sf. Ana Proorocită. Așa: Sfinte Zaharia și Elisabeta, Sfinte părinte Avraame, Sarra si proorocită Ana, rugați-vă lui Hristos pentru mine păcătosul, păcătoasa să mă miluiască! - tot timp de 40 de zile. Pelerinul Roman |
|
|
|||
|
|||
|
Sofia, imi cer iertare n-am vrut sa te jignesc.
Cred ca e mai putin important cum rasar sfinti, sau care a fost viata personala a domnitorilor. Important e ceea ce au facut pt noi, n-am fi avut azi Manastirile din Moldova ctitorite de Stefan, sau faptul ca avea grija de manastirile de pe muntele Athos. Daca au fost canocizati s-a facut cu voia Bunului Dumnezeu. Nici eu nu cred in liberul arbitru, ci doar in voia Bunului Dumnezeu, pe care daca am accepta-o cu tot sufletul, ne-ar fi mult mai bine. Nu stiu daca ai fost vreodata la Manastirea Prislop din jud. Hunedoara, pe drumul Silivasului si pana la Manastire simti ca plutesti, e o stare asa de bine, incat nu poate fi descrisa in cuvinte. Iarna, primavara, vara, toamna, florile de pe mormantul Parintelui Boca sunt mereu vii, chiar si iarna cand afara sunt -25 grade. Parintele iubea mult florile. Important este efortul nostru personal, daca postim, daca ne rugam, etc, cu masura cu care efotul personal creste, cu atat primim mai mult. Imi permit sa spun, ca vei putea avea copii, cu masura cu care indrepti ceva din viata ta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Icoana Mantuitorului nu se mai saruta daca te-ai impartasit? | Heurtebise | Impartasania (Taina Euharistiei) | 23 | 06.05.2011 13:32:42 |
| MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 28.05.2008 16:37:58 |
| Sarbatori fericite! | ancah | Generalitati | 57 | 01.01.2008 22:49:47 |
| Slujba post Craciun | motiff | Generalitati | 1 | 20.11.2006 13:18:10 |
|
|