Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2010, 17:52:03
Golbi_ Golbi_ is offline
Member

Data înregistrării: 05.01.2010
Implicit Despre titlul thread-ului

În loc de "ortodoxia există numai în adevăr", cum sună "adevărul există numai în ortodoxie"? În ce sens e relația de incluziune de fapt? Titlul ales lasă loc ideii că în adevăr poate să existe și altceva pe lângă ortodoxie.
Varianta la care m-am gândit eu e însă aplicată de mulți ortodocși. Și nu cred că e o variantă tocmai inspirată. Ce ziceți?
Vechi 13.02.2010, 00:22:47
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Golbi_ Vezi mesajul
În loc de "ortodoxia există numai în adevăr", cum sună "adevărul există numai în ortodoxie"? În ce sens e relația de incluziune de fapt? Titlul ales lasă loc ideii că în adevăr poate să existe și altceva pe lângă ortodoxie.
Varianta la care m-am gândit eu e însă aplicată de mulți ortodocși. Și nu cred că e o variantă tocmai inspirată. Ce ziceți?
Depinde de ce vrei sa exprimi. Adevarul este absolut si a existat si inainte de a se fi relevat si inseamna mai mult decit ni s-a relevat.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
adevar sau superstitie?! ovidiu.mihai05 Generalitati 4 07.10.2011 07:48:54
Potopul- mit sau adevar? Zarathustra_revenind Generalitati 47 20.06.2010 12:54:55
Exista mantuire, exista vindecare! iosif Pocainta 3 07.02.2007 13:48:29