![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdata aici n-am auzit inca sa traiasca in casatorie alba, ca ii intrebam direct cum este, ca sa pricep.
Eu nu stiu cum este la aceia, tocmai asta este. Dar voi de unde stiti? De unde stiti voi daca este bine sau rau asa? Daca le convine asa (la amandoi). Dumnezeu a lasta casatoria si monahia sau celibatul. Atat. Voi vorbiti de parca ati fi trait de cand lume asa, de parca ati sti. Ei eu nu stiu si nu-mi pot imagina. Eu stiu cum este casatoria normala si atat. Si am mai spus: nu inteleg de ce mai trebuie casatorie, daca nu se poate. Ah, pe la 70 ani in sus, da, inteleg perfect. Anna- eu am o experienta mai mare, crede-ma. Am trait mult, mai mult ca voi in curatie si fara sot. Si nu este bine, iti spun eu. Mai ales cand iti doresti copii... Singuratatea este trista si doare. Realitatea mea este ca nu vreau sa fiu singura in lume (fara om, ca pe Dumnezeu il am). Si mai mult nu mai spun. Last edited by sophia; 08.02.2010 at 21:31:31. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tradarea tarii este atunci cand o impovarezi cu datorii | hydro314 | Generalitati | 10 | 13.06.2013 10:26:28 |
Care este menirea omului pe pamant? | sophia | Din Vechiul Testament | 29 | 22.11.2009 10:17:57 |
Este iubirea lui Dumnezeu nemarginita ? | mq | Generalitati | 93 | 12.10.2007 14:29:44 |
Care este misiunea oamenilor pe pamant? | Andreea_Oana | Generalitati | 14 | 27.06.2007 14:01:51 |
|