![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu asa credinciosi, de ce sa ne mai miram ca unii sunt atei? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=AteulCelRau;195249]Am venit aici pe forum sa lamuresc orice intrebari ati avea in privinta ateilor, nu cred ca am sa ma cert cu voi ca eu nu am nimic de castigat si voi aveti posibil ceva de pierdut, dar daca vreti dezbatere facem si asta.
Esti cel mai sarac om din lume daca n-ai pe Dumnezeu! ![]() Cum se face ca esti ateu? In familia ta nu s-a vorbit niciodata de Dumnezeu? Oare n-ai simtit niciodata ajutorul Sau? |
|
|||
|
|||
![]()
Ateismul e bazat pe negatie si ateii îsi fundamenteaza viata pe denial. Urmarile sunt boli psihice, depresie, dereglari fiziologice.
Lasati-va de sportul asta, fie ca sunteti pusti fie oameni maturi.
|
|||
|
|||
![]()
Omul nu poate sa fie ateu !
Oricum am lua-o si am invarti-o,instinctul sacrului,si nevoia de a crede, exista adanc implantate in om ! ateismul manifest ,la unii ,nu este decat o noua credinta in raspar,adica marturisirea inconstianta a dorintei lor de a crede, care fata cu ei,este momentan nesatisfacuta ! E clar lucru ,ca omul trebuie sa creada in ceva,altfel se scufunda in nonsensul neantului devenind din fiinta, nefiinta, ceea ce ,cat e in viata tot nu se poate realiza ! numai nefiinta e atee, numai ea nu se are ca obiect,pt ca nu exista ! Ateismul nu e decat o marturisire disperata a nevoii de a crede, pe care unele spirite nenorocite o manifesta ! ele vor din tot sufletul sa creada, insa nu pot,deocamdata, dar nu e exclus in viitor...sub influenta unor evenimente limita,sa se produca o ruptura in opacitatea constiintei ! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=vasile_ucenicul;207452]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact. Problema ta e ca voi cei care faceti afirmatia (D-zeu exista) trebuie sa o dovediti. Si voi negati ceilalti zei, noi negam un zeu in plus.
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|