![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu ti-am spus ca nu-mi plac homosexualii. mai citeste si tu odata ce am scris, ca sa scapi de impresii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mda...in cazul asta straw man seamana cu tine. oricum tot ar bine sa mai citesti odata ce am spus. daca nici atunci nu intelegi, stai linistit, tu chiar nu ai pierdut nimic. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
referitor la rastalmacit, ntreb: oare?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() PS:A nu se intelege gresit:esti bine primit aici,doar ca na,era o mica curiozitate a mea,la care concret n-ati raspuns nici unul dintre voi,cei ce va numiti atei. Eu prefer sa va numesc oameni care sunt pe drumul cautarii sufletului.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 30.01.2010 at 13:33:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai uite o intrabare :Tu esti ateu convins ?Cand va veni vremea sa ai un necaz mare sau sa fi in pragu morti sunt sigur ca vei zice in gandul tau: daca tot cea ce sa spus si sa scris despre Dumnezeu este adevarat?Daca iadul si raiul exista?
Iti spun ceva:Daca dumnezeu nu exista si te duci la biserica si ai o viata de cresin nu ai pierdut nimic,dar daca el exista si nu ai facut aceste lucruri ATUNCI AI PIERDUT TOTUL! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|