![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ash putea adauga un singur lucru:
In Basarabia, Patriotismul si Religia sunt singurele lucruri care mai pastreaza comunitatea română. Dacă nu ar fi fost ele, nu shtiu daca mai ramânea ceva din cultura română în Basarabia după zeci de ani de rusificare și comunism... În caz ca cineva nu știe, Basarabia e Republica Moldova, un petec de pământ la est de România... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca tot veni vorba de fara scrupule, cum se face ca proportia crestinilor din inchisori este mai mare decat proportia crestinilor din libertate? Te rog fara no true scotman! Da-mi te rog exemplu de o crima motivata de ateism. Last edited by ai2; 29.01.2010 at 18:48:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ai facut vreun studiu cu crestinii din inchisori? si ateii culmea sunt botezati, deci crestini. sa fie ei cei multi din inchisori? ![]() multi spun ca-s atei, dar se casatoresc in biserica si isi boteaza copii, cica asa e traditia.... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mda. my bad!
s-o luam muuuuuuult mai incet! crima e cand omori pe cineva. Daca nu e destul de clar, citeste la intamplare vechiul testament si vezi ce face D-zeu sau ce fac unii chipurile inspirati de D-zeu. eu am zis sa-mi dai un exemplu de omor motivat de ateism. ce ai scris tu se incadreaza la erori de logica. sa nu cunosti cele zece porunci (care in paranteza fie spus sunt de o subtirime intelectuala rara) poate o fi un pacat, dar nu o crima si asta doar dpdv crestin. Incearca sa aplici argumentul tau pe propria persoana dar relativ la islamism sa vezi ce obtii. PS cati crestini crezi ca stiu cele 10 porunci? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul corect stiintific e toti! dar fiecare in felul sau. Cand un credincios spune ce gandeste zeul sau, spune de fapt ce-si doreste el sa gandeasca acel zeu (fapt dovedit stiintific). Deci, fiecare cu D-zeul lui. Eu in schimb, nu ma prefac si spun clar ce gandesc fara sa pun nimic pe seama vreunui zeu. Daca m-ar deranja homosexualii as spune asta cat se poate de clar si nu m-as ascunde in spatele unui bau-bau.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|