Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2010, 20:50:13
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Acum ceva timp,deoarece se apropia Postul Mare am mers la o distinsă doamnă care mi-a pricinuit și i-am pricinuit multă supărare rugând-o să ne împăcăm și să uităm tot ce a fost.A început să mă certe spunându-mi că nu fac nimic bun să sunt plină de răutate și de defecte și că nu mă iartă.

Aceea persoană exact asta a făcut.A spus fără jenă ceea ce ar fi spus și în absența mea. Cui a folosit aceasta? Totul a rămas nerezolvat așa cum este și acum.
Asta nu se mai numeste barfa,ci este o cearta ,o dusmanie pe fata...

De multe ori barfim despre o persoana cand aceasta nu este de fata,si cautam atunci cand ne intalnim cu ea sa nu ne certam cu ea,sa nu ne devina dusman....

Daca insa criticam pe cineva direct,atunci e alta situatie...

Inceputul topicului,lansa ideea daca e bine sa vorim pe cineva de rau,daca suntem intrebati despre acea persoana,si noi o consideram intr-adevar rea.....

Ca sa raspund ,cu alte cuvinte,in primul rand ,gresim o data cand consideram acea persoana rea,deaorece prin comparatie ne consideram noi mai buni decat ea,si pierdem smerenia.....

Iar ,in al doilea rand,daca totusi ne derajeaza caracterul acelei persoane,nu trebuie sa vorbim despre asta cu altcineva.....

Despre felul cum ar trebui sa reactionam cand suntem atacati de un semen de-al nostru poate fi tema altui topic...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
judecata lore86 Generalitati 20 08.05.2013 17:49:23
BARFA SI JUDECATA iosif Pocainta 74 03.04.2013 14:50:25
Despre Judecata patinina34 Din Noul Testament 16 09.03.2013 00:38:56
BARFA- rana a sufletului! snowdrop Generalitati 58 21.03.2012 21:17:54
Judecata patinina34 Din Noul Testament 6 04.01.2009 08:01:09