![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Se va ruga vreunul dintre voi ca sa ma mantuiesc 40 de zile?
Ca si eu ca orice om , am nevoie de rugaciune. Chiar va rog, vreti sa va rugati pt mine? Stie Dumnezeu cum ma cheama. Ziceti , va rog, un Acatist pt mine , oricare credeti . Vreti?
|
|||
|
|||
|
Am sa-l rog pe Dumnezeu sa faca o minune si sa te mantuiasca mai devreme de 40 de zile. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Se refera la a te ruga pt. mantuirea lui timp de 40 de zile.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu poate face o minune in mai putin de o secunda, dar pentru asta trebuie credinta, mai mult decat un bob de mustar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar credinta in CE? In natura din filmul avatar? In copacul acela de acolo (care apropo nu are nimic de-a face cu semnificatia crestina a copacului! In crestinism copacul este legatura pamantului cu cerul. In crestinism copacul este crucea!) Inainte de a vorbi despre credinta trebuie sa ai un minim de cunostinte despre lucrul in care crezi! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu-mi place sa fac presupuneri, dar nu-mi dai de ales.
Adica: unul pt toate religiile? Ca daca da... nu are rost sa mai insist
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| filmul rusesc "Preotul" | padrevicentiu | Generalitati | 9 | 14.04.2011 12:19:51 |
| Dar filmul "Angora"? | anika12 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 21.01.2011 12:25:14 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| Filmul "Locul Ingerului" | andreicozia | Generalitati | 2 | 23.09.2009 17:14:30 |
|
|