![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
i-ai botezat? daca da, de ce?
ps. sa-ti traiasca!
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc
Da, din respect pentru rudele credincioase am hotarit sa urmez traditia, in acest caz ea fiind inofensiva, deci nu o pot cataloga ca fiind imorala |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Taina Sfântulul Botez a fost asezată de Mântuitorul Iisus Hristos prin cuvintele : «Mergând, învătati toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui si al Fiului si al Sfântului Duh» (Matei XXVIII, 19). Acestea le-a grăit după învierea Sa din morti. Dar Taina Sfântului Botez nu este numai usa prin care se intră în Sfânta Biserică a lui Hristos, ci si pentru câstigarea impărătiei lui Dumnezeu, asa cum ne încredintează însusi Mântuitorul, zicând : «De nu se va naste cineva din apă si din Duh, nu va putea să intre în împărătia lui Dumnezeu.» (Ioan III, 5)." iti dai seama ce ai facut???? ![]() tu le vei spune copiilor tai ca Sfanta Scriptura e un SF si bisericile sunt niste chestii unde preotii se imbogatesc? sau le vei da libertatea de a vedea ei singuri ce-i cu credinta? ps. ce ai scris mai sus este o mica gaselnita a ta, de te face sa te simti bine, ca "vezi mai draga" ai respect fata de rude. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copilul meu cel mare a aflat la scoala cine se doreste sa fie Dzeu si a spus singur ca nu exista, nu l-am influentat defel, sint liberi sa creada ce doresc. De asemenea, in momentul in care profesorul de religie i-a cerut teme mai lungi decit cele de la alte materii si cind am considerat ca efortul depus acasa pentru a tine minte termeni neadecvati copiilor de clasa a 3-a, am cerut, cu consimtamintul sau, sa il scot de la aceste ore. In concluzie, nu biserica imi invata copiii ca consumul de bautura si tutun sint imorale. Nici nu ar putea. Pentru ca eu vad moralitatea dpdv al relatiei intre oameni si nu al relatiei intre fiecare din oameni in parte si prietenul lor imaginar. |
|
||||
|
||||
![]()
Viciile reprezintă cel mai mare dușman al omenirii, reușind să distrugă încetul cu încetul aproape orice persoană, orice suflet. Cu toate că sunt dăunătoare, viciile reprezintă criteriul ce ne desparte de roboți, reușind a ne forma un obicei clar din a încerca ceva nou și a ne opri, sau din a ne distruge încet, încet. Toate atracțiile înșelătoare, toate viciile se pot transforma în o moarte sigură, sau în prieteni imaginari care reușesc a-ți satisface toate dorințele, fără a-i plăti nimic în schimb.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acest lucru este căutat de toți, o bucurie, o stare de fericire pentru care sacrificiul este minim (pe moment) și astfel majoritatea cad în aceste patimi. Odată pătruns în această lume, calea de scăpare o reprezintă doar voința și setea de a reveni înapoi, la acea stare banală care totuși este raiul atins de cei ce au reușit a scăpa. Într-o astfel de lume percepțiile sunt diferite. Concepi noi ființe, noi iubiri, toate acestea fiind false și creeate de ceea ce tu numești “sursa de fericire” sau “prietenul” care niciodată nu te va dezamăgi. (despre droguri)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tutunul | cristiboss56 | Generalitati | 29 | 06.01.2010 10:55:21 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
alcoolul | danyel | Generalitati | 13 | 20.12.2006 19:59:29 |
|