![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
da si ca nu face bine nimanui. o stiu din proprie experienta.
|
|||
|
|||
![]()
Cind sint 3 (ca o figura de stil sa o iei) oameni si ai un creier care poate analiza consecintele faptelor tale, daca te apuci si omori un om poti sa te astepti ca altii sa te omoare pe tine. Ceea ce nu ar fi prea bine, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si nu sint multe alte lucruri care ne fac rau si nu fac bine nimanui? Le declaram pe toate imorale?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Parca ziceai ca in cazul tutunului nu se pune problema de abuz
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Morala nu atarna de parerea publica. Morala atarna de un fond bun, inalterabil, al omului. Citat:
Nu are sanse. Cei aflati in Biserica privesc la problemele ridicate ca la bancuri, iar cei care pun urechea si inima, oricum nu erau intrati in Biserica, ci doar asa se credeau. Zi cu pace, amandurora. Si aveti dragoste unul fata de altul, nu va costa nimic.
|
||||
|
||||
![]()
iar o luam de la inceput? ai memoria scurta? ti-am spus ca tutunul este imoral oricum, si cu abuz si fara abuz. offfffffffff.... te-ai smintit?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce te face sa crezi ca eu nu as avea dragoste fata de anaana71? Crezi ca daca eu ma contrez cu sotia mea nu o iubesc? Sau crezi ca daca eu ma contrez cu voi pe forum in viata reala va dau cu parul in cap? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa revenim: e moral sa bei un pahar de vin alb si sec in fata copilului, sa spui ca e ceva sanatos si apoi sa lasi sticla la indemina sa? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tutunul | cristiboss56 | Generalitati | 29 | 06.01.2010 10:55:21 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
alcoolul | danyel | Generalitati | 13 | 20.12.2006 19:59:29 |
|