![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite si poza...Spre deosebire de heruvimi care au 6 aripi, asta are 6 coarne...Nu stiu daca se vede chiar asa de clar, pentru ca e facuta cu telefonul meu invechit...
|
|
|||
|
|||
![]()
ce ciudat!!!!
(Intreaba un preot care slujeste acolo.) |
|
|||
|
|||
![]()
Da! Si pe mine m-a pus pe ganduri...Si is 12 astfel de picturi in Mitropolie...Si fiecare e deasupra unui sfant...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam neclara imaginea, greu de spus ce e de fapt acolo..
E facuta cu telefonul? Poti sa intrebi un preot sau mai multi.. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand gasesti vreo explicatie sa o postezi aici spre linistirea noastra.
(Eu am citit zilele astea despre masonerie, talmud si nwo.. daca mai vad si o poza ciudata in biserica devin complet freaked out.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ... nu va lasati inselati de paranoia sectarista... buba e la ei , nu la noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
A inceput sa-mi displaca la maxim misticismul asta ortodox...Oricum din cunostintele mele, ingeri cu coarne nu au ce cauta in biserica si cu atat mai putin deasupra sfintilor... |
|
|||
|
|||
![]()
Da, Danut, probabil exista o explicatie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poza e cam neclara.E inger sau e ceva sfant?Si coarnele unde sunt?Coarnele pot reprezenta patimile pe care acesta le-a depasit, cununa lui.De exemplu in Scriptura coarnele sunt identificate de multe ori cu domnii si sau domnitori(regi).Nr coarnelor pot insemna nr patimilor si biruinta asupra lor, care este ca o cununa.Este o supozitie personala, si pot sa zic ca nu am vazut clar poza icoanei si nu-mi dau seama exact de ceea ce vad.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre idolatrie-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 1 | 15.11.2010 23:53:17 |
Astrologia, idolatrie, vrajitorie | Vladimir-Adrian | Vrajitoria | 0 | 24.04.2010 14:24:19 |
|