![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
gata, am gasit la trimiterea pe care mi-a dat-o Andrei o explicatie foarte interesanta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari,Maria-Luisa,pentru propunere!Am citit undeva o talmacire referitoare la muntele ce se arunca in mare.Este vorba de muntele patimilor,iar marea este lumea in general care se misca la fel ca marea,fara o tinta precisa.Un lucru pe care nu l-a inteles Mahomed,si a lasat celebra fraza-Daca muntele nu vine la mine,ma duc eu la el.Cu permisiunea voastra va voi povesti ceva destul de interesant.Un prieten,casatorit, mi-a spus ca a rezistat aproape un an fara sa se atinga de nici o femeie,cu ajutorul rugaciunii.De cate ori simtea nevoia spunea rugaciunea inimii indreptandu-si mintea numai spre rugaciune.Cel mai greu,din cate spunea,au fost primele trei luni.Stiind cat de grea este lupta cu hormonii...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da,atunci cand credinta este puternica, Dumnezeu face multe minuni. Apropo de povestea ta, am auzit in ratb o femeie care povestea cum credinta in Domnul a vindecat-o de cancer. Am admirat-o mult, zicea asa simplu si cu atata credinta: Domnul Isus face minuni! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Succes la studiu! Mantuitorul a spus de multe ori, cand vindeca: "Credinta ta te-a vindecat." Apropo de asta, am vazut ca este chiar in "Evanghelia zilei"de azi, despre credinta. am s-o postez, mi-ar placea sa mai discutam despre asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult!Doamne ajuta!O zi buna!
|
|
|||
|
|||
![]()
maria luisa
Totusi intre timp,evanghelia zilei s-a schimbat . Maria a deschis alt thread,cu evanghelia de azi Daca vrei sa deschizi in fiecare zi un thread,propun ca titlul sa fie de forma "Evanghelia zilei...data" sau "Evanghelia zilei-smochinul neroditor" |
|
|||
|
|||
![]()
Da, cred ca este o idee buna.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sunt multe lucruri interesante de aflat si de inteles si e bine sa avem astfel de discutii. |
|