Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
Iti voi spune eu ce cred: tot ceea ce este lasat pe acest pamant de la Dumnezeu pentru hrana noastra fizica si spirituala, este trup al Domnului.( Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El! "). Painea pe care a rupt-o si a impartit-o spunand mancati acesta este trupul Meu si vinul pe care l-a impatit spunand: beti acesta este sangele Meu, pentru mine inseamna tot ceea ce vine de la Dumnezeu, atat in cele vazute cat si in cele nevazute, toate cele bune care sunt pentru hrana noastra spirituala si fizica. Cuvantul intrupat este ceea ce primim atunci cand spunem ca mancam trupul Sau si bem Sangele Sau, pentru ca in acest fel Cuvantul Sau face trup in noi, iar noi devenim trupul Cuvantului. Asta inseamna pentru mine a manca Trupul Domnului si a bea Sangele Domnului.
|
Corect, Maria-Luisa, si tot despre asta vorbeau si Sf Parinti nu de globule rosii si tendoane, caci daca la astea se refereau, fii sigura ca ar fi precizat acest lucru.
La fel de bine ai precizat ca nu te ajuta cu nimic sa te certi cu lumea si sa te mindresti ca tu esti mai destept si intelegi literal ca maninci carne si bei singe de om asa cum se zbate Anna 21 sa demonstreze pe toate canalele