Citat:
În prealabil postat de Fani71
Exista pericolul si de a 'idolatriza' siturile antivaccinare.
Ai vrea ca copilul tau sa faca poliomelita? Sau tifos? Sau alte boli din astea? Eu una nu mi-as lua acest risc.
|
Fani, situatia e simpla. sunt oameni care pun botu' la orice le serveste presa, televizorul, oameni de stiinta si altele. Si sunt oameni care nu pun botu', care au incredere in alti oameni care au dovedit clar ca aceste vaccinuri sunt rau intentionate. Tu spui ca se exagereaza cu conspiratiile. Esti libera sa crezi ce vrei, fiecare e liber, dar unii oameni prefera sa nu creada toate minciunile din presa, de la tv, ale unor oameni de stiinta in toate domeniile, care sunt atei sau care fac parte din tot felul de religii sataniste (new age), ci prefera sa se increada in oameni induhovniciti, adevarati traitori ai ortodoxiei. Singurul care le va arata pe toate, va fi TIMPUL. Asa cum spune in Apocalipsa, asa cum pe timpul lui Noe, oamenii beau, mancau, se insurau si maritau, si nu-l credeau pe Noe, si mai si radeau de el, si cand a venit potopul si s-au trezit a fost prea tarziu pt ei, asa si acum sunt oameni care nu cred in acesti oameni induhovnicit ai ortodoxiei, si mai si rad de ei, si tot asa se vor trezi si ei, dupa un TIMP, dar Doamne fereste pt ei, sa nu fie prea tarziu. Ma rog din suflet sa nu fie asa. Pt unii nu va fi tarziu, dar pt unii da. Numai bine si Doamne ajuta!