![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 17:13:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu tin cu nici un candidat in mod deosebit,dar Basescu m-a intrigat prin spiritul lui "clarvazator"...stia cam multe inainte sa se intample...nu mi se pare corect.Acum dupa ce am vazut comportamentul lui Basescu as fi dorit sa iasa Geoana presedinte... .
edit: si ma enerveaza si ciotu` ala de Boc
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum ma intreb ca si data trecuta de altfel, de ce castiga el peste noapte???? Seara e dat castigator contra candidatul in 3 sondaje, iar a 2 a zi el iese castigatorul...cu acel mic procentaj peste!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eu pe 6 decembrie am votat
dar mai inainte m-am inchinat si am sarutat mana Sf.Nicolae mana dreapta ,cea cu care l-a lovit pe ereticul Arie ..era sa scriu prostanacul Arie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cat despre alegeri, nu m-a impresionat nici unul dintre candidati, dar mi-as fi dorit o schimbare, dar se pare ca vom avea parte de inca cinci ani de bascalie a la Basescu. Sa vedem cat timp ii va lua sa formeze un guvern. Fiidnca poate ati uitat sau n-ati observat, dar Romania NU ARE GUVERN de ceva, chiar mult, timp. Nu cred sa existe tara in Europa la fel, fara gurvern. Oare din a cui cauza? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu consider ca fiecare crestin este dator sa se roage pentru conducatorul tarii sale. indiferent care ar fi rezultatul alegerilor.
|
|
||||
|
||||
![]()
O_tzaranca, ai ascultat frumoasa predica de la slujba? Eu cand am auzit de voievodul Mihai Viteazul care tinea la piept mana Sf. Nicolae cand lupta in razboaie si cand am sarutat icoana martirilor Brancoveni, mi-am zis: ce oameni binecredinciosi am avut noi in fruntea tarii! Si dupa ei a venit potopul! asa ca m-am dus frumos la vot si am pus o stampila pe locul gol. intre dictatura si comunism, mai bine pas! Dar, in fine, vom avea ce meritam!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|