Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Nici eu nu am tinut cu nici unul, dar mie mi se dezgustatoare dorinta aceasta de a castiga...chiar si cu 1%!! Basescu nu a castigat niciodata detasat, cu 20 % sau cu 10%...ci numai 1% si asta imi spune mie ca pentru acel mic procent e mai simplu sa faci ursareli si sa afisezi si siguranta ca vei castiga, dar nu ii da de gandit ca 50% au votat importiva lui? De fapt cred ca nu l-a interesat vreodata acest lucru...pentru el este o lupta pe care trebuie sa o castige...si atat!!!
Acum ma intreb ca si data trecuta de altfel, de ce castiga el peste noapte???? Seara e dat castigator contra candidatul in 3 sondaje, iar a 2 a zi el iese castigatorul...cu acel mic procentaj peste!!!!   
|
Mogulii l-au dat castigator peste noapte pe Geona :)).In special Antena 3 si Realitatea TV.Si s-a mai dat si singur invingator facandu-se de ras, atat el cat si sustinatorii lui.B1 TV de exemplu cred ca a prezentat voturile in mod obiectiv.Oricum din partea ambilor sau cel putin a unora din partidele lor sau partidele care i-au sustinut , s-a incercat si s-au fraudat voturi.Mai ales din partea lui Geona si alor lui, astia or fost mai pe fata.Si din partea lui Basescu dar putin mai mascat.Personal am votat Basescu, dar nu m-a interesat cine iese.Nu prea mi-a placut ca Geona cam dadea a papusa, caruia ii erau atasate niste sfori.De asemenea nu mi-a placut modul in care s-a actionat cu controversatul filmulet, in care Basescu "loveste" un copil.Nu mi-a inspirat incredere Geona.Nu pot sa zic ca Basescu mi-a dat o incredere si o certitudine, dar mi-a dat o siguranta si o incredere putin mai multa decat Geona , ca stie ce face.Si e la curent si informat.Nu pot sa zic ca imi place Basescu, dar avand de ales intre cei doi l-am ales pe el.Eu is tanar.Dar personal nu cred ca in turul doi sa fi fost vreodata unul din candidati care sa castige detasat(vorbesc din lipsa de informatii si din propria opinie)."Batalia" a fost stransa si confruntarea celor doi candidati la fel.Geona si ai sai parca au jucat murdar, Basescu poate s-a ascuns mai bine.Oricum s-a creat o confuzie intre oameni.Pentru ca nici unul nici altul nu putem zice ca sunt usa de Biserica.De aia si oamenii probabil ca nici nu au stiut ce sa voteze.S-a recurs la fel si fel de mijloace de denigrare a adversarului si de manipulare a oamenilor.De fapt cam asta "inseamna" politica.