Citat:
În prealabil postat de vsovi
eu am urmarit aseara runda finala de dialog shi tare m-am mirat sa il vad pe Ilie Nastase shi pe Maia Morganshtern printre ei ca de la "Mateiash" (Caragiu shi Diaconu in Elefantul) shi Socaciu era clar ca nu aveam ce ashteptari sa am...
|
Revin si ma intreb: ce-ai tu cu ceilalti? De ce te deranjeaza pe tine cine pe cine sustine? Nu inteleg cine-ti da dreptul sa numesti pe ceilalti pacalici? Cu ce esti tu mai presus de ceilalti? Daca pe tine te convinge Basescu cu mana pe biblie ca n-a lovit (in plex cu pumnul) copilul ala, tu cum te consideri?
Citat:
Basescu a luat nota 10 cu felicitari, a ieshit cu magna cum laude
|
Ma rog, e parerea ta! Si-apoi, la vorbe, cine-l intrece pe Basescu. Dar atat! Ca alta putere oricum NU ARE! Din pacate, tara nu e o arena de box si nici vasul pe care-l tot propavaduieste podidindu-l lacrimile de crocodil!... Tara are nevoie de o echipa de oameni capabili. Iar el
nu-i are!!!
Citat:
sau despre ce incredere ne invatza Geoana?... in cine sa avem incredere? in el? sau in cei din spate Isarescu-Iliescu? in ceaushescu? in cine ne indemna sa avem noi incredere? in stanga ocultei comunist-ateiste-masonice liberal cinice imbracata in haina sfanta?
|
Isarescu, Iliescu, Ceausescu... Nu inteleg ce-i cu formula asta? Unde vezi tu comunismul in tara asta? N-am vazut lume strigand si fluturand afise electorale si slogane anticomuniste, in perioada comunismului, decat inainte de revolutie. N-am vazut televiziuni private in acele timpuri de trista amintire. N-am vazut moguli si mafie pe-atuni, iar acestea sunt realitati strict capitaliste!!! Despre ce comunism vorbiti, ca nu inteleg? Dar aveti o scuza: ati inteles comunismul din cele prezentate de altii!
Citat:
iadul e poleit cu bune intentzii... demagogia dusa la extrem...
|
Nici nu stii cata dreptate ai. Bine-ar fi sa gandesti mai profund la cele pe care le sustii cu tarie!
Citat:
dar m-am obijnuit sa nu mai ashtept nimic de la nimeni, ashtept ce ashtept numai de la Dumnezeu daca nu ma uita... ca practic ma intreb de ce sa-shi aminteasca de mine pacatosul? sau eu nu imi amintesc de el doar cand imi ajunge cutzitul la os?...
|
Asa ziceam si eu!