![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=vsovi;186976]poi alea se pot tipari intr-o secunda, ce crezi ca tinerii shi copiii nu shtiu tiparii nishte lozinci? dar s-au shi pregatit unii cand au auzit ce vrea sa faca popandaul, sharpele cu doua capete, purcelashul deshertului, bastus shi urangutanul... manipulatzi din spate de isarescu-iliescu, nastase-patriciu-tziriac shi fireshte cei ce vor sa implementeze in loc de Regina Romania, taramul blestemat, draculaland... aqualand cum ar fi vrut agaton-vangheele-mazare chegevara cum ne indemna procurorul mitoman "distractiv" ce se da asemenea lui Titulescu...
deci nu te indoi... sau nu tzi se pare ca oriceom ar ieshi sa protesteze cand vezi ca vor sa fure shi revolutzia din Timishoara shi sa se emane shi sa se reemane la merite asha cum au furat revolutzia din 89 shi demnitatea romanilor timp de 20 de ani de dictatura ce mimeaza democratzia asemenea dicataturii bolshevice de 42 de ani dinainte, defapt aplicand tactica mason-bolshevica-firmacapitalist-cinica a dictaturii distribuite cu schimbarea din cand in cand la guvernare dar avand tot ei toate puterile shi institutziile shi justitzia in mainile lor, ca pana shi ong-urile shi asociatziile prodemocratice sunt tot ale lor? deci vazand astea nu ai ieshi in strada shi daca ai fi membru psd? deci ai incredere ca cei care s-au pregatit au fost romani curajoshi dreptzi shi nemincinoshi oridelacare partid or fi fost... ce conteaza cu cine simpatzau sau de cine apartzineau... chiar nu vretzi sa vedetzi pentru ce luptau shi ce aparau ei? shi totzi jurnalishtii, toate televiziunile au incercat sa ascunda sau sa invartosheze realitatea zicand ca e o mineriada impotriva psd... ce mineriada? cand mincinoshii vicleni au venit sa batjocoreasca la timishoreni acasa pe cei ce ne-au adus libertatea prin rabdarea shi jertfa lor... vii shi mortzi! de ce erau cu ochii plini de glaz lacrimogen ca lupte sau batai am vazut doar de la organele lui bastus care vedea pdl-ishti deghizatzi printre manifestantzi... dar bastus nu vedea manifestatziile roshii din piatza operei deshi el declarase ca nu daduse voie la nici un partid in piatza sa aiba manifestatzii politice niciodata... deci cine respecta revolutzia din Timishoara shi piatza operei? echipa de pacalici care au facut pact cu diavolul? caci vor sa foloseasca punctul 8 de la Timishoara ca sa dea lovitura de stat impotriva lui Basescu, caci chiar daca o sa iasa Basescu o sa-l suspende cu punctul 8 de la Timishoara... deci asta este lovitura de stat in toata regula! nu va lasatzi pacalitzi shi furatzi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Visez la conducători cu frică de Dumnezeu. Să înțeleg că nu mai ești liberal??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"invershunarea Mea"? dumneata nu ai vazut shi nu intzelegi ce se petrece? ca uite pana shi pe costel l-au pacalit cu ziarele shi televiziunile iar TVR1 a tacut dand pe dos, zicand ca sunt catziva boschetari care au ieshit sa strige anti PSD... de ce tzi-e frica de baubau? Last edited by vsovi; 02.12.2009 at 15:32:53. |
|
|||
|
|||
![]()
De o vreme numai la asta ma gandesc. Tocmai de aceea spuneam cu cateva mesaje mai devreme ca ma bate un gand un pic nebunesc. Poate ca de unul singur nu stiu cate sanse voi avea, dar daca imi vor sari si altii in ajutor, nu se poate sa nu reusim. As vrea totusi ca, mai intai sa demarez acest vis nebunesc, sa ma consult cu duhovnicul si sa-mi dea binecuvantarea. Niciodata nu se stie ce intorsatura poate lua, iar noi chiar avem nevoie de o minune!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-ne repede ce ti-a venit in minte! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cat de repede? Acu'-acu'?? Eh, nici Dumnezeu n-a facut pamantul intr-o zi!... Cand spun ca e o idee un pic nebuneasca, nu vreau sa dau idei. Daca nu stapanim foarte bine puterea cuvantului, daca nu reusim sa daramam un mit care s-a cam cuibarit prin anumite locuri, daca nu reusim sa smulgem balariile si ciulinii din credinta ortodoxa, ma tem ca si sansa de a privi spre cer, ne va fi umbrita de norii ignorantei si a falsei credinte!...
|
|
|||
|
|||
![]()
Găseam aici pe acest forum o altă lume,o lume unde este multă iubire de aproape.
Citesc și mă minunez!Nici nu indaznem să scriu ceva să nu impitez cu ceva scriitura de aici. Și dintr-o dată mă trezesc cu poze de la nuștiu ce manifestație cu păreri pro sau contra ce in viața de zi cu zi deja ne este deajuns.Dacă doream un astfel de forum acolo postam. Dragilor și fraților nu vedeți că am inceput să ne uram intre noi?De ce? Ce avem noi la afacerea lor?Vă umple frigiderul vă țin copii la școală? Vin dintr-o familie incercată in comunism,cu ani de pușcărie și canal .Nu m-a invățat nici-o dată ura și au făcut in așa fel incat eu să văd și să discern.Stiu ce inseamnă comunism! Nu-mi băgați degetele in ochi pentru că eu oricum clipesc. Imi doresc un presedinte să mă reprezinte .Vreau un președinte educat la care să mă raportez.Nu vreau să-i știu numele președintelui dar vreau să o duc decent ,copii noștrii deasemeni.Nu mai vreau minciuni și nici prefăcătorii.Vreau modele.Nu diplome cumpărate. Să ne rugăm cu toții să avem mintile luminate,să fim buni să fim uniți. Să-i cerem iertare Maicii Domnului că indraznim să o rugăm. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic in Targoviste | ginye55 | Preotul | 4 | 09.12.2013 16:20:29 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 12.12.2008 20:34:46 |
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 22:26:35 |
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 22:23:25 |
|