![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne ocupam prea mult de detaliile exterioare cum spunea si Mantuitorul...ne legam prea mult de ceea ce e la vedere... de ce judecam sau ne dam cu parerea...habar nu avem cine a fost si este Arsenie Boca...atat ne mai place sa ne dam cu parerea...spre exemplu la poeti...ce ar fi vrut el sa zica prin nu stiu ce versuri...pai de un sa stim noi ce gandea sau simtea el cand scria acele versuri sau de un stim noi ce simtea Arsenie cand striga unuia de la poarta manastirii ce pacate avea sau cata pocainta facea pt acest lucru...am citit Cararea imparatiei si nu am vazut nimic deosebit fata de ce scriu ceilalti parinti contemporani ci mi-a explicat si din punct de vedere stiintific medical anumite lucruri...nu l-am cunoscut dar stiu sigur ca il voi vedea in cele 6 zile cat voi vizita Raiul iar mai apoi de acolo de jos am sa-l vad bucurandu-se cu ingerii in sanul lui Avraham...haideti sa nu ne mai dam cu parerea ....Papacioc o avea si el motivele lui sa faca ce face dar nu ne e dat noua sa stim acest lucru...
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu l-am visat cu vreo doi ani in urma pe parintele Arsenie Boca, desi nu l-am cunoscut. Era primavara si era o perioada cand bantuia gripa. Se facea ca eram impreuna cu alti crestini pe un deal. Parintele Arsenie Boca se afla undeva pe o stanca mai sus si ne-a spus in graiul sau ardelenesc: ,,Mancati catina, ma!''
Eu chiar aveam niste borcane de catina cu miere pe care le ocoleam. A doua zi nu mi-am mai pus intrebari ce fel de vis a fost acela. Pur si simplu am inceput sa mananc catina cu miere si, astfel, am traversat cu bine Postul Mare. De atunci numai neglijez acest remediu naturist. |
|
|
|||
|
|||
|
Cititi in ultima propozitie ,,nu mai".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta! A citit cineva cartea Parintele Arsenie "Omul imbracat in haina de in" si "Ingerul cu cadelnita de aur?" V-a placut? Ce impresii v-a lasat?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
,,Mancati catina, ma!'' |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 18:23:12 |
| Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 13:06:29 |
| "imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 21:31:10 |
|
|