![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu l-am visat cu vreo doi ani in urma pe parintele Arsenie Boca, desi nu l-am cunoscut. Era primavara si era o perioada cand bantuia gripa. Se facea ca eram impreuna cu alti crestini pe un deal. Parintele Arsenie Boca se afla undeva pe o stanca mai sus si ne-a spus in graiul sau ardelenesc: ,,Mancati catina, ma!''
Eu chiar aveam niste borcane de catina cu miere pe care le ocoleam. A doua zi nu mi-am mai pus intrebari ce fel de vis a fost acela. Pur si simplu am inceput sa mananc catina cu miere si, astfel, am traversat cu bine Postul Mare. De atunci numai neglijez acest remediu naturist. |
|
|
|||
|
|||
|
Cititi in ultima propozitie ,,nu mai".
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta! A citit cineva cartea Parintele Arsenie "Omul imbracat in haina de in" si "Ingerul cu cadelnita de aur?" V-a placut? Ce impresii v-a lasat?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
,,Mancati catina, ma!'' |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 18:23:12 |
| Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 13:06:29 |
| "imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 21:31:10 |
|
|