Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2009, 14:08:12
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
glumeam si doar va demonstram ca singurii cu probleme sunteti voi...
Nu ai demonstrat nimic, tot ce ai facut a fost sa postezi o afirmatie. Pana la demonstratie e cale lunga.
Si nu glumeai. Ai zis doar ca glumeai, ca sa mai indulcesti enuntul de mai sus.

Citat:
voi inca sunteti in cautari...
Nu e nimic rau sa cauti. E chiar de preferat in locul absolutizarii "datului cu presupusul" propusa de religie, sau orice dogma in general. In general, a-ti pune intrebari e un semn de inteligenta si a unei atitudini care genereaza progres. Fie el social, stiintific, etc.

Citat:
o sa cresteti voi mari...
Aroganta asta e unul dintre lucrurile care imi displace cel mai mult la oamenii religiosi. Aminteste-mi, te rog, nu era mandria un pacat trasat de zeul tau?

Majoritatea chestiilor care te inconjoara in viata de zi cu zi, nimicuri ca mijloace de transport, aparate electrice, medicamentele pe care le iei atunci cand esti bolnav, etc., au fost inventate de oameni din astia "necrescuti", care au avut tupeul sa isi puna intrebari.

Deci, inainte de a posta pe un ton arogant, respira un pic si pune-ti niste intrebari. S-ar putea sa te suprinzi pe tine insuti
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:07:16
11111111
Guest

Implicit

Buna seara dragilor,

oare ,...daca ora de religie nu se mai introduce in programul scolar,invatamantul va culmina?

Tinerii vor radia de-ntelepciune si ratiune?

Lumea va fi mai buna?

Lucrurile se vor aseza in aceasta tara?

Va fi mai multa iubire,intelegere si respect?

Cu ce "arde"religia?

Ca-ti spune sa-ti iubesti aproapele,sa nu furi...etc...

Iar voi,dragi crestini practicanti,nu va tulturati...
noi trebuie sa iubim pacatosul si sa uram doar pacatul...

D-zeu este mare,toate se-ntampla din marea Lui intelepciune...

poate asa se face "cernerea"...

Doamne-ajuta,
Amin
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:18:59
christyan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de 11111111 Vezi mesajul
Buna seara dragilor,

oare ,...daca ora de religie nu se mai introduce in programul scolar,invatamantul va culmina?

Tinerii vor radia de-ntelepciune si ratiune?

Lumea va fi mai buna?

Lucrurile se vor aseza in aceasta tara?

Va fi mai multa iubire,intelegere si respect?

Cu ce "arde"religia?

Ca-ti spune sa-ti iubesti aproapele,sa nu furi...etc...

Iar voi,dragi crestini practicanti,nu va tulturati...
noi trebuie sa iubim pacatosul si sa uram doar pacatul...

D-zeu este mare,toate se-ntampla din marea Lui intelepciune...

poate asa se face "cernerea"...

Doamne-ajuta,
Amin

As fi pro religiei in scoli daca nu s-ar da note in functie de credinta sau cat de multa religie sti.Doar in cazul in care elevii nu sunt respectuosi cu profesorii.Toti merita 10 .. toti elevii chiar si cei care nu stiu si care nu cred.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:28:24
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de christyan Vezi mesajul
As fi pro religiei in scoli daca nu s-ar da note in functie de credinta sau cat de multa religie sti.Doar in cazul in care elevii nu sunt respectuosi cu profesorii.Toti merita 10 .. toti elevii chiar si cei care nu stiu si care nu cred.
Noi aveam toti 10 la religie, dar absolut toti! :)
Vechi 18.11.2009, 19:30:09
11111111
Guest

Implicit

Da...este o optiune demna,

dar pentru incalcarea ei...totusi...parca s-o elimini...

nu stiu...
eu intotdeauna merg dupa sablonul:"dintre doua rele,alege-o pe cea mai putin ,rea:...

Morala vine de la sine,

Doamne ajuta,
Amin
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:53:14
christyan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de 11111111 Vezi mesajul
Da...este o optiune demna,

dar pentru incalcarea ei...totusi...parca s-o elimini...

nu stiu...
eu intotdeauna merg dupa sablonul:"dintre doua rele,alege-o pe cea mai putin ,rea:...

Morala vine de la sine,

Doamne ajuta,
Amin
nu trebuie eliminata este o mare prostie.... dar si problema cu notele reprezinta o si mai mare prostie...pentru ca sunt unii profesor care fac exces de zel.si sunt multi asta este problema.Si tocmai din aceasta cauza majoritatea elevilor... sunt pro deciziei de a fi scoasa.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:05:21
topcat
Guest

Implicit

Citat:
nu trebuie eliminata este o mare prostie.... dar si problema cu notele reprezinta o si mai mare prostie...pentru ca sunt unii profesor care fac exces de zel.si sunt multi asta este problema.Si tocmai din aceasta cauza majoritatea elevilor... sunt pro deciziei de a fi scoasa.
din cauza ca "majoritatea elevilor..."?
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:06:11
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce sunt atat de importante notele pentru tine?! pai pe acest criteriu hai sa scoatem si matematica, si fizica, ca, deh, se chinuie loazele sa ia un 5 acolo...
Vechi 18.11.2009, 20:14:59
christyan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
De ce sunt atat de importante notele pentru tine?! pai pe acest criteriu hai sa scoatem si matematica, si fizica, ca, deh, se chinuie loazele sa ia un 5 acolo...
Religia nu este o materie precum matematica si etc.... o materie cu note.... este mai mult de atat....cel putin din punct de vedere moral.Pentru mine este o materie care iti imbogateste cultura daca iti mai dai si interesul....insa nu trebuie sa ii notezi pe cei dezinteresati.DUMNEZEU nu te obliga sa crezi in el...si singurul care trebuie sa te judece pentru credinta este El. Nu trebuie facut din religie o materie pe care sa o tocesti.(atunci iti este bagata pe gat...Dumnezeu iti da dreptul de a alege intre a crede in el sau nu si sunt foarte sigur ca nu ii place ca profesorii sa ii fure dreptul de a judeca oamenii pentru alegerea gresita pe care o fac)

Last edited by christyan; 18.11.2009 at 20:17:44.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:17:49
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Religia nu este o materie precum matematica si etc.... o materie cu note.... este mai mult de atat....cel putin din punctul de vedere moral.Pentru mine este o materie care iti imbogateste cultura daca iti mai dai si interesul....insa nu trebuie sa ii notezi pe cei dezinteresati.DUMNEZEU nu te obliga sa crezi in el...si singurul care trebuie sa te judece pentru credinta este El. Nu trebuie facut din religie o materie pe care sa o tocesti.(atunci iti este bagata pe gat...Dumnezeu iti da dreptul de a alege intre a crede in el sau nu si sunt foarte sigur ca nu ii place ca profesorii sa ii fure dreptul de a judeca oamenii pentru alegerea gresita pe care o fac)
Din asta sa inteleg ca ai avut note mici la religie si ai fost iritat? Din cate stiu eu, se practica ca elevii sa primeasca numai 10 la anumite materii precum religie, desen, muzica (pentru ca nu poti defavoriza pe cel care nu e talentat), purtare...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scoaterea Episclezei adelin Biserica Ortodoxa Romana 40 14.02.2011 12:50:25
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Predarea religiei in scoli Mirean Biserica Ortodoxa Romana 229 05.10.2010 21:46:18
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44