Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2009, 17:15:00
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Din pacate trebuie facute si diferente zonale, sudul tarii e mai grosolan în comportament decât Ardealul iar Moldova e pe la mijloc. Oltenia cred ca e de mai bun simt decât Bucurestiul si Dobrogea.

Poate ar trebui mutata capitala în Ardeal, unde oamenii sunt mai de bun simt, mai harnici si mai organizati, ca sa traga si restul tarii.
Vechi 07.11.2009, 17:43:22
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Din pacate trebuie facute si diferente zonale, sudul tarii e mai grosolan în comportament decât Ardealul iar Moldova e pe la mijloc. Oltenia cred ca e de mai bun simt decât Bucurestiul si Dobrogea.

Poate ar trebui mutata capitala în Ardeal, unde oamenii sunt mai de bun simt, mai harnici si mai organizati, ca sa traga si restul tarii.
Da asa e!
Toata lumea stie ca noi cei din sud suntem niste magari.
Poate am putea sa schimbam numele Ardealului in Romania, si restul tarii sa se numeasca SubRomania, si locuitorii "subromani"?
Reply With Quote
Vechi 07.11.2009, 18:06:26
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul

daca am vedea tarisoara asta ca pe un intreg, un trup, asa cum e de fapt, ceea ce spui tu ar suna cam asa: sa mutam inima in creier ca doar acolo se face toata treaba...

de ce-ti bati capul cu prostioare de genul asta. vrei nu vrei, toti alcatuim familia ta si trebuie sa ne accepti cum suntem... si asta e valabil pentru toti finii observatori ai caracterului "romanesc"...

ai luat mere???

Doamne ajuta!
Vechi 07.11.2009, 18:18:57
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Ce sariti toti daca spun lucrurilor pe lume? Nu regret ca am pus titlul topicului asa. Asta e una din bolile noastre, si daca n-o numim cum o sa ne vindecam? Spuneti voi...

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 07.11.2009, 19:02:49
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Ce sariti toti daca spun lucrurilor pe lume? Nu regret ca am pus titlul topicului asa. Asta e una din bolile noastre, si daca n-o numim cum o sa ne vindecam? Spuneti voi...
nu sare nimeni pe titlu. nici pe tine...
era vorba in general de romani. asta e... cu asta defilam... degeaba filosofam. pot sa te aprob. dar oare cei care trebuie sa auda unde sunt? crezi ca eu nu sunt siderat de ce vad in jur? dar... na. daca vrei tu, discutam...
Vechi 08.11.2009, 08:55:14
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Un popor vesel si frumos...un exemplu

Este vorba despre o inregistrare a unui canal TV din Belgia,in sala mare a Garii din Anvers .
Mai mult de 200 de dansatoare si dansatori s-au amestecat cu calatorii si au dansat pe un cantec cunoscut in lumea intreaga.
Calatorii nu au stiut nimic despre aceasta filmare,care a fost facuta cu camere ascunse.
Urmarea ...o sa o vedeti...... .a fost magic.

http://streaming.vtm.be/VTM/opzoekna...NAL_EXPORT.wmv

Edit: Bineinteles ca daca s-ar fi intamplat acest dans in gara din Bucuresti, dispareau toate gentile si bagajele oamenilor =))
S-a intamplat ceva asemanator in gara de Nord si nu a fost furata nicio geanta: http://www.youtube.com/watch?v=L2JOrfNmVB0
e adevarat ca nu e la acelasi nivel ca in afara, dar e un inceput.
Sa nu uitam ca in romania ceva la nivelul belgian e cam imposibil de realizat datorita legislatiei potrivnice. stim bine cum e cu manifestarile de masa, cu grevele de cate autorizatii e nevoie. cei care cunosc franta stiu pe de alta parte cat e de usor acolo sa protestezi....
Vechi 12.11.2009, 17:28:56
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

reinvii acest topic
am sa va povestesc ceva...acum am revenit de la plimbarea cu piticul...o luam in ordine....mergand am intalnit o batrana, cu probleme locomotorii...era in carje biata...dar mergea si zambea la oameni si-i saluta....ceva mai departe am intalnit o bunica cu nepotul pe care il luase de la gradi...cred ca avea 5 ani piticul, copilul, cu gura pana la urechi mi-a zis bonjour....la intoarcere, aproape de casa m-am oprit sa-i acopar nasucul piticului ca incepuse vantul...in spatele meu, o fata de cca 16 ani, cu probleme locomotorii mi-a zambit cand am ridicat privirea spre ea....oare asta e din cauza ca sunt reci???? asa cum afirma unii sau ca o fac din falsitate???? cum afirma altii....sau pt ca sunt lipsiti de griji si probleme?????
eu zic ca e un mod de viata pe care l-au adoptat
ia sa fac eu asta in Romania...sa zambesc si sa salut lumea....pt ca asa vreau, pt ca asa mi-a intrat in sange si pt ca asa simt....ma leaga
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 17:33:01
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
reinvii acest topic
am sa va povestesc ceva...acum am revenit de la plimbarea cu piticul...o luam in ordine....mergand am intalnit o batrana, cu probleme locomotorii...era in carje biata...dar mergea si zambea la oameni si-i saluta....ceva mai departe am intalnit o bunica cu nepotul pe care il luase de la gradi...cred ca avea 5 ani piticul, copilul, cu gura pana la urechi mi-a zis bonjour....la intoarcere, aproape de casa m-am oprit sa-i acopar nasucul piticului ca incepuse vantul...in spatele meu, o fata de cca 16 ani, cu probleme locomotorii mi-a zambit cand am ridicat privirea spre ea....oare asta e din cauza ca sunt reci???? asa cum afirma unii sau ca o fac din falsitate???? cum afirma altii....sau pt ca sunt lipsiti de griji si probleme?????
ia sa fac eu asta in Romania...sa zambesc si sa salut lumea....pt ca asa vreau, pt ca asa mi-a intrat in sange si pt ca asa simt....ma leaga
Pai eu una asta fac mereu si ... mi se raspunde (aproape) intotdeauna.
Dar voi in ce tara locuiti?
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 17:33:33
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
reinvii acest topic
Mai bine nu simti asa ceva...cand toata lumea se uita urat tu sa te uiti frumos??? esti falsa, bolnava sau ceva trebuie sa ai de zambesti...nu? Aaaaa...ba chiar cred ca unii ar spune ca e si pacat
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 17:37:22
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Mai bine nu simti asa ceva...cand toata lumea se uita urat tu sa te uiti frumos??? esti falsa, bolnava sau ceva trebuie sa ai de zambesti...nu? Aaaaa...ba chiar cred ca unii ar spune ca e si pacat
Ei hai acuma, fetelor, nu e chiar asa...
E-adevarat, mai sunt si acrituri, dar poate au probleme, sunt oameni nefericiti, se consuma mult, nu poti sa stii...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mari Romani lore86 Generalitati 31 31.07.2013 18:30:46
Mentalitatea la romani costel Generalitati 13 12.03.2012 22:04:33
Talentatii romani Scotianul Generalitati 18 13.02.2012 19:25:31
ipocrizia la romani Mari28 Generalitati 1 11.02.2011 16:21:17
ROMÁNI NEDREPTATITI C-tin Teologie si Stiinta 16 12.01.2009 21:45:14