![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate trebuie facute si diferente zonale, sudul tarii e mai grosolan în comportament decât Ardealul iar Moldova e pe la mijloc. Oltenia cred ca e de mai bun simt decât Bucurestiul si Dobrogea.
Poate ar trebui mutata capitala în Ardeal, unde oamenii sunt mai de bun simt, mai harnici si mai organizati, ca sa traga si restul tarii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata lumea stie ca noi cei din sud suntem niste magari. Poate am putea sa schimbam numele Ardealului in Romania, si restul tarii sa se numeasca SubRomania, si locuitorii "subromani"?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce-ti bati capul cu prostioare de genul asta. vrei nu vrei, toti alcatuim familia ta si trebuie sa ne accepti cum suntem... si asta e valabil pentru toti finii observatori ai caracterului "romanesc"... ai luat mere??? ![]() Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Ce sariti toti daca spun lucrurilor pe lume? Nu regret ca am pus titlul topicului asa. Asta e una din bolile noastre, si daca n-o numim cum o sa ne vindecam? Spuneti voi...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() era vorba in general de romani. asta e... cu asta defilam... degeaba filosofam. pot sa te aprob. dar oare cei care trebuie sa auda unde sunt? crezi ca eu nu sunt siderat de ce vad in jur? dar... na. daca vrei tu, discutam...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
e adevarat ca nu e la acelasi nivel ca in afara, dar e un inceput. Sa nu uitam ca in romania ceva la nivelul belgian e cam imposibil de realizat datorita legislatiei potrivnice. stim bine cum e cu manifestarile de masa, cu grevele de cate autorizatii e nevoie. cei care cunosc franta stiu pe de alta parte cat e de usor acolo sa protestezi....
|
|||
|
|||
![]()
reinvii acest topic
![]() am sa va povestesc ceva...acum am revenit de la plimbarea cu piticul...o luam in ordine....mergand am intalnit o batrana, cu probleme locomotorii...era in carje biata...dar mergea si zambea la oameni si-i saluta....ceva mai departe am intalnit o bunica cu nepotul pe care il luase de la gradi...cred ca avea 5 ani piticul, copilul, cu gura pana la urechi mi-a zis bonjour....la intoarcere, aproape de casa m-am oprit sa-i acopar nasucul piticului ca incepuse vantul...in spatele meu, o fata de cca 16 ani, cu probleme locomotorii mi-a zambit cand am ridicat privirea spre ea....oare asta e din cauza ca sunt reci???? asa cum afirma unii sau ca o fac din falsitate???? cum afirma altii....sau pt ca sunt lipsiti de griji si probleme????? eu zic ca e un mod de viata pe care l-au adoptat ia sa fac eu asta in Romania...sa zambesc si sa salut lumea....pt ca asa vreau, pt ca asa mi-a intrat in sange si pt ca asa simt....ma leaga ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar voi in ce tara locuiti? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E-adevarat, mai sunt si acrituri, dar poate au probleme, sunt oameni nefericiti, se consuma mult, nu poti sa stii... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
Mentalitatea la romani | costel | Generalitati | 13 | 12.03.2012 22:04:33 |
Talentatii romani | Scotianul | Generalitati | 18 | 13.02.2012 19:25:31 |
ipocrizia la romani | Mari28 | Generalitati | 1 | 11.02.2011 16:21:17 |
ROMÁNI NEDREPTATITI | C-tin | Teologie si Stiinta | 16 | 12.01.2009 21:45:14 |
|