Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2009, 01:15:52
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bastet Vezi mesajul
Nu încerc să îmi asum nici un fel de „autoritate” și – mai mult! – am trecut de cîțiva ani de a mă amuza prin a combate nuclear ideile celorlalți. Încerc să-mi asum obiectivitatea cea mai largă pe care mi-o permit percepția și înțelegerea proprii. Iar asta exclude într-o foarte mare măsură ironia.

Încerc să reformulez ce am scris în ultimul mesaj. Ești de acord cu afirmația „Fiecare practicant adevărat al oricărei religii se simte împlinit spiritual, practicîndu-și religia sa.”?
Nu.Si de unde stii ca i-ai ,, combatut nuclear", si nu te-ai amuzat doar tu, ci si ei de afirmatiile tale!?
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 01:22:25
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Nu.Si de unde stii ca i-ai ,, combatut nuclear", si nu te-ai amuzat doar tu, ci si ei de afirmatiile tale!?
Încerc să-mi scot din minte ciudata imagine de vehemență care emană din mesajele tale.

Te rog recitește ce am spus înainte de a sări: „am trecut de cîțiva ani de a mă amuza prin a combate nuclear ideile celorlalți”.

E o altă formă de a spune „am trecut de perioada în care consideram că din orice discuție trebuie să iasă musai un învingător și un învins”.

În rest, bineînțeles, ai toate drepturile să te amuzi de afirmațiile oricui.

Deci nu crezi că pentru fiecare individ în parte religia lui/ei este ceea ce i se potrivește cel mai bine? Îmi poți explica de ce crezi acest lucru?
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 01:47:56
Banned

Implicit

Citat:

Deci nu crezi că pentru fiecare individ în parte religia lui/ei este ceea ce i se potrivește cel mai bine? Îmi poți explica de ce crezi acest lucru?

Religia , nu e o ,,haina" pe care-o cautam sa ni se potriveasca.Nu ne ducem la shoping...nu probam ce ne-ar sta bine...

p.s. De ce sunt ,, vehementa''?
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 02:31:23
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Religia , nu e o ,,haina" pe care-o cautam sa ni se potriveasca.Nu ne ducem la shoping...nu probam ce ne-ar sta bine...
Lavinia, nu am trivializat religia. Am zis că obiectiv vorbind fiecare adept al fiecărei religii se simte împlinit și mulțumit în religia lui. Tu ai zis că nu ești de acord cu această afirmație, iar eu mă întrebam care sînt motivele care te fac să nu fii de acord. Doar atît.

Citat:
p.s. De ce sunt ,, vehementa''?
Am avut senzația – asta nu înseamnă că e adevărat – că nu ai răspuns pentru a veni cu o replică, ci pentru a încontra ceea ce am spus eu.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 03:57:51
Banned

Implicit

Citat:
Lavinia, nu am trivializat religia. Am zis că obiectiv vorbind fiecare adept al fiecărei religii se simte împlinit și mulțumit în religia lui. Tu ai zis că nu ești de acord cu această afirmație, iar eu mă întrebam care sînt motivele care te fac să nu fii de acord. Doar atît.

Am avut senzația – asta nu înseamnă că e adevărat – că nu ai răspuns pentru a veni cu o replică, ci pentru a încontra ceea ce am spus eu.
O.K.,Bastet, mai ,,vorbim''.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05