![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu încerc să îmi asum nici un fel de „autoritate” și – mai mult! – am trecut de cîțiva ani de a mă amuza prin a combate nuclear ideile celorlalți. Încerc să-mi asum obiectivitatea cea mai largă pe care mi-o permit percepția și înțelegerea proprii. Iar asta exclude într-o foarte mare măsură ironia.
Încerc să reformulez ce am scris în ultimul mesaj. Ești de acord cu afirmația „Fiecare practicant adevărat al oricărei religii se simte împlinit spiritual, practicîndu-și religia sa.”? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Te rog recitește ce am spus înainte de a sări: „am trecut de cîțiva ani de a mă amuza prin a combate nuclear ideile celorlalți”. E o altă formă de a spune „am trecut de perioada în care consideram că din orice discuție trebuie să iasă musai un învingător și un învins”. În rest, bineînțeles, ai toate drepturile să te amuzi de afirmațiile oricui. Deci nu crezi că pentru fiecare individ în parte religia lui/ei este ceea ce i se potrivește cel mai bine? Îmi poți explica de ce crezi acest lucru? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Religia , nu e o ,,haina" pe care-o cautam sa ni se potriveasca.Nu ne ducem la shoping...nu probam ce ne-ar sta bine... p.s. De ce sunt ,, vehementa''? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Maica Domnului | NEKTARIOS. | Intamplari adevarate | 1 | 25.09.2014 09:14:13 |
| Maica Domnului | steliana-steli | Generalitati | 23 | 03.07.2014 19:59:57 |
| Maica domnului | patricia2006 | Rugaciuni | 7 | 29.09.2012 11:44:47 |
| Maica domnului | cristina13 | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 06.06.2010 03:20:01 |
| Maica Domnului | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.08.2009 14:11:05 |
|
|