Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2009, 12:12:09
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Se umple forumul de frustrati si luptatori online.Multi qutoes+5 ore pentru a scrie un post(caci se uita pe siteuri de unde isi iau ideile)+un iz de superioritate.

Si te intalnesti cu ei pe strada si se ineaca la al doilea cuvant rostit.
Într-adevăr, am nevoie să mă uit pe saituri ca să îmi croșetez ideile de undeva. Fenomenală intuiție, mă uimești.

Și, ca idee, unii oameni chiar stau în fața PC-ului 8 ore pe zi că ăsta-i jobul lor, iar dacă sesiunea de autentificare se menține, chiar pot apărea mesajele la intervale de 5 ore (în funcție cînd poate omu' să răspundă).
Reply With Quote
Vechi 19.10.2009, 12:21:42
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bastet Vezi mesajul
Într-adevăr, am nevoie să mă uit pe saituri ca să îmi croșetez ideile de undeva. Fenomenală intuiție, mă uimești.

Și, ca idee, unii oameni chiar stau în fața PC-ului 8 ore pe zi că ăsta-i jobul lor, iar dacă sesiunea de autentificare se menține, chiar pot apărea mesajele la intervale de 5 ore (în funcție cînd poate omu' să răspundă).
Nu m-am referit la intervalul dintre postari m-am referit la faptul ca voi,superiorii,sunteti adepti ai intelepciunii lumesti(ie:scriitori si ganditori cu tot felul de idei proprii).Pana-i gasiti,pana una alta,dureaza.

Si in caz ca vei da un reply "Si voi aveti scriitorii vostri bla,etc".afla ca ai nostri (care sunt si ai vostri) scriu sub inspiratie divina,pe cand ai vostri scriu sub inspiratia cafelei de dimineata.
Vechi 19.10.2009, 12:53:13
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Nu m-am referit la intervalul dintre postari m-am referit la faptul ca voi,superiorii,sunteti adepti ai intelepciunii lumesti(ie:scriitori si ganditori cu tot felul de idei proprii). Si in caz ca vei da un reply "Si voi aveti scriitorii vostri bla,etc".afla ca ai nostri (care sunt si ai vostri) scriu sub inspiratie divina,pe cand ai vostri scriu sub inspiratia cafelei de dimineata.
O operă literară nu e dată de calitatea inspirației divine sau de calitatea inspirației cafelei de dimineață, ci de calitatea scriiturii înseși.

Mai bine spune că nu citești o lucrare care nu a fost scrisă de un creștin și-am încheiat povestea.

Evident, ceea ce zicem acum este complet irelevant în raport cu subiectul firului de discuție original.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2009, 17:04:40
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adimirea Vezi mesajul
Toleranta NU este o virtute crestina atunci cand este vorba despre lucruri impotriva dreptei credinte!

Nu iti vreau raul si crede-ma ca inteleg cat pot eu.. incerc sa inteleg situatia ta. Dar ai grija la 'lauda' adusa ateilor... invatatura dreapta mai curand te invata nici macar sa nu vorbesti cu astfel de persoane, darmite sa le faci mai bune decat un crestin.

Si legat de problema ta.. ma intreb.. daca vine insusi satana si iti spune 'da-mi sufletul si o sa ai un copil' Ce ai face?'

Crede-ma ca si eu am fost nevoit sa-mi raspund intr-o anume situatie acestei probleme si am raspuns nu. Era un anume lucru pe care mi-l doream din tot sufletul, intr-o perioada foarte grea a vietii mele. Off, tocmai mi-am adus aminte ca am spus ceva gen "de ar fi sa moara ambii parinti dar sa se intample treaba respectiva, eu as accepta". Uite ca foloseste si interventia asta la ceva, cel putin mie; mi-am adus aminte ce un pacat extrem de grav; dar chiar si asa, NICIODATA n-as fi formulat 'as face orice'. Si atunci oricum eram mult mai 'intelept' si 'tolerant' [ a se citi in lume si papagal, pacatos si condus de cel rau, egoist si egocentrist; vreau, vreau, vreau.. EU, EU, EU... vreau bebe! - ]

Eh, la mine era altceva. Iar acum, nici macar nu prea mai imi doresc acel lucru atat de mult. Ce incerc eu sa te fac sa intelegi este ca totul se face cu Voia lui Dumnezeu. Nu cu inventii moderne, nu cu pact cu diavolul. Este lipsa de credinta, si pacat mare. Daca nu poti face copii este pentru un motiv, toate au un motiv, nu te poti impotrivi Voii lui Dumnezeu.

Neascultarea, egiosmul, mandria... sunt cele mai grave lucruri pe care le poate face un om. Un calugar toata viata se lupta sa dobandeasca ascultarea; ascultarea se spune ca este virtute mai mare decat facerea de minuni.

Nu este 'faca-se voia mea' ci este 'faca-se Voia Ta'.

Dar ce stiu eu.. Sunt un amarat prost, neintelept, intolerant, fanatic, habotnic, fariseu, innapoiat, singur, uitat de lume, care nu stie sa 'traiasca viata'

Oi fi eu nebun si paranoic si alte din astea ce am zis mai sus.. dar mereu cand dau peste cateva nume de useri, dau de lucruri care ma intristeaza... sunt cativa care fac pe desteptii si corectii pe aici, si nu ma refer la tine.

In general, incerc sa-i evit pe cei care se baga in seama pe forumuri crestine dar nu au nici o treaba cu credinta, alta decat sa o terfeleasca.

Este spus ca se iarta multe, dar pacatele impotriva Duhului Sfant cu greu se pot ierta... blasfemiile, injuraturile de cele sfinte. Decat sa spui 'nu cred' mai bine ai fura, ai bate, si ai face orice alte lucruri urate, scarboase si satanice.

Si in alta ordine de idei, ma doare atunci cand vad 'crestini'... cica sa nu judec... dar cum sa nu observ ca intr-o tara in care 87% sunt crestini, doar 4% vin la Biserica?

Rad dracii de noi...
toleranta si bunatatea este o calitate indiferent de religia pe care o ai ,iar eu am gasit atei care o au ! sotul meu a fost una din aceste persoane ! vezi eu nu ii consider pe atei oameni de nimic caci eu am trait pe pielea mea viata alaturi de un ateu ,care de cate ori ma vedea cu biblia sau cartea de rugaciuni in mana radea de mine ! dar D-zeu nu m-a lasat ! m-am rugat sa se intample o minune si s-a intamplat un mare necaz ,necaz care a dus la minunea mult dorita de mine : sotul meu si-a recapatat credinta in Doamne!
iau eu nu am zis ca o sa fac pact cu diavolul ca sa fac un copil ! medicina nu e diavol ! d.aia ne-a lasat D-zeu medicul ,ca atunci cand avem o pb de sanatate sa mergem la el ,si in paralel sa ne rugam LUI ! caci fara rugaciune si credinta nimic nu e posibil ! nu stiu de ce dar eu simt ca D-zeu imi pregateste o mare surpriza !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? teodoraianys Morala Crestina 98 12.10.2013 23:40:42
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Inseminarea artificiala Dia20_diana Despre Biserica Ortodoxa in general 3 04.06.2008 01:05:15
Casatorii interzise petra Nunta 3 13.02.2008 15:36:47
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? veronica_dorina Religia Islamica 51 22.11.2007 22:27:36