Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2009, 12:21:42
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bastet Vezi mesajul
Într-adevăr, am nevoie să mă uit pe saituri ca să îmi croșetez ideile de undeva. Fenomenală intuiție, mă uimești.

Și, ca idee, unii oameni chiar stau în fața PC-ului 8 ore pe zi că ăsta-i jobul lor, iar dacă sesiunea de autentificare se menține, chiar pot apărea mesajele la intervale de 5 ore (în funcție cînd poate omu' să răspundă).
Nu m-am referit la intervalul dintre postari m-am referit la faptul ca voi,superiorii,sunteti adepti ai intelepciunii lumesti(ie:scriitori si ganditori cu tot felul de idei proprii).Pana-i gasiti,pana una alta,dureaza.

Si in caz ca vei da un reply "Si voi aveti scriitorii vostri bla,etc".afla ca ai nostri (care sunt si ai vostri) scriu sub inspiratie divina,pe cand ai vostri scriu sub inspiratia cafelei de dimineata.
Vechi 19.10.2009, 12:53:13
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Nu m-am referit la intervalul dintre postari m-am referit la faptul ca voi,superiorii,sunteti adepti ai intelepciunii lumesti(ie:scriitori si ganditori cu tot felul de idei proprii). Si in caz ca vei da un reply "Si voi aveti scriitorii vostri bla,etc".afla ca ai nostri (care sunt si ai vostri) scriu sub inspiratie divina,pe cand ai vostri scriu sub inspiratia cafelei de dimineata.
O operă literară nu e dată de calitatea inspirației divine sau de calitatea inspirației cafelei de dimineață, ci de calitatea scriiturii înseși.

Mai bine spune că nu citești o lucrare care nu a fost scrisă de un creștin și-am încheiat povestea.

Evident, ceea ce zicem acum este complet irelevant în raport cu subiectul firului de discuție original.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? teodoraianys Morala Crestina 98 12.10.2013 23:40:42
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Inseminarea artificiala Dia20_diana Despre Biserica Ortodoxa in general 3 04.06.2008 01:05:15
Casatorii interzise petra Nunta 3 13.02.2008 15:36:47
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? veronica_dorina Religia Islamica 51 22.11.2007 22:27:36