![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sincer preotesele sunt tot femei, unele au 9 copii, altele 14, altele 4....dar in orice caz nu cred ca preotesele sunt prevazute cu un aparat reproducator mai performant din momentul in care devin preotese, ci tot acelasi ramane :D Last edited by AndruscaCIM; 16.10.2009 at 16:57:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok,inteleg in limita posibilitatilor sa il sprijine pe cat poate.Oricum,sacrificiile pe care ea trebuie sa le faca sunt destul de mari,cu siguranta stiti asta. Daca destinul harazit ei de Dumnezeu este sa fie medic sau sa aiba o alta slujba,prin care,poate ajuta oamenii,program istovitor etc.Ce sa mai faca? Poate asta mergea acum foarte mult timp,cand o mare parte din femei erau casnice si nu aveau alte griji. Eu cred ca daca preotul este un om inteligent si deschis,daca acasa gaseste armonie,intelegere,sustinere pe cat se poate,nu ar avea motive sa se simta singur. |
|
||||
|
||||
![]()
Eheeei...si cand imi amintesc ca eram prietena cu un viitor preot si imi zice baiatul la un moment dat " Eu nu prea am sa fiu pe acasa, mai mult tu te vei ocupa de educatia copiilor" si cum mi-am zis eu in sinea mea atunci " Ei pe asta s-o crezi tu, sa stea alta ca eu nu am de gand sa ma marit, sa fac si sa cresc copii cu sotul fantoma"
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Foarte frumos!Probabil o iubeste foarte mult si este un om deschis din toate punctele de vedere!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Capul Sfantului Ioan Botezatorul | Ekaterina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.08.2012 18:13:08 |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 29.10.2011 00:30:18 |
preoteasa in devenire | mariusica_nou | Generalitati | 5 | 20.05.2008 08:28:25 |
|