![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaba orice preot : de ce a lasat Dumnezeu unirea trupeasca ? Doar pentru nasterea de prunci , sau din cand in cand poate cand nu ne vede El mai este ingaduit . Sa fim seriosi Sa fim sinceri cu noi insine . Nu au familiile cate 20 de prunci fiindca se mai si infraneaza . Inainte cati prunci avea o familie ? Aproape 10 . Nu am sustinut ca is perfect niciodata . Am spus si in alte topic-uri ca nu il putem adapta pe Hristos dupa pofta inimii si a trupului nostru . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lupul moralist loveste din nou!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu-i nui convine sa nu citeasca . NU am obligat pe nimeni sa imi urmeze sfaturile . Am explicat punctul de vedere din perspectiva Biserici Ortodoxe . Nu de la mine de prin vreun buzunar secret . Frustrat nu sunt . Voi renunta la a mai posta pe forum . Am lasat linistea interioara ca sa ajut pe cineva dar nu merita . Totul degenereaza in semi-scandal pe aicea . Chiar nu merita Doamne ajuta . |
|
||||
|
||||
![]()
Ei hai, pai asa sunt si adolecenti de 13 ani care considera ca cei 13 ani de abstinenta le-au ajuns...si trec la fapte pentru ca se simt frustrati, deci e mai mult autosugestie in cazul multora decat necesitate, cred eu =))
|
|
||||
|
||||
![]()
La 13 ani incepe pubertatea,sexul devine cu adevarat o necesitate de pe la 16/17 ani,in functie si de cat de dezvoltat e aparatul reproducator.
|
||||
|
||||
![]()
Eu ma refer la autosugestionarea celor care isi gasesc pretexte, iar acestea pot fi din cele mai variate, in functie de interesele fiecaruia. Eu personal nu cred ca se poate innebuni din cauza abstinentei...parerea mea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu duce la innebunire dar poate duce la nasterea unor frustrari,acumularea stresului+predispozitia la anumite afectiuni fizice(cancer la prostata de exemplu).Si aceste lucruri sunt recunoscute si de catre medici abilitati,nu sunt doar informatii culese de pe Internet cum crede aurel.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frustrarile nu pot aparea decat in cazul in care un individ nu isi incepe viata sexuala pentru ca nu are cu cine desi numai la acest aspect ii este gandul...dar este o diferenta intre cei care au partener/a si de asemenea si contexte favorabile, dar nu fac acest pas din n motive...e altceva ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cum adica sa facem dragoste cu sotul/sotia, cand nu ne vede El? crezi ca isi intoarce fata de la cei doi soti? eu cred ca El se bucura cand ei se bucura unul de altul, si isi impartasesc dragostea, inclusiv unirea trupeasca. nu vad nimic gresit in a accepta cu bucurie si a multumi Domnului si pentru placerea pe care a pus-o acolo. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|