![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 06.07.2019 at 01:11:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gindeste-te ca daca ar fi inclus pe TOTI evreii in aceeasi oala si ar fi fost toti fii de catele sau diavoli atunci si El, evreu fiind ar fi fost la fel nu fiul lui Dumnezeu ci fiul celor a caror tata este diavolul. Ne trebuie doar un pic de discernamint Pe de alta parte CHIAR IIsus ne spune de ce a fost trimis in Izrael intr-un raspuns de-al lui "Eu am venit sa vindec pe cei bolnavi nu pe cei sanatosi"...referinduse la cit de invirtosat, mindru si afurisit este poporul evreu De aceea nu s-a nascut in Elvetia! |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 06.07.2019 at 01:11:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici evreii nu-l considera evreu, uite intreaba-l pe Moshe! Iisus Hristos insa era EVREU, sau tu esti din cei care-l considera ca "a purces" din Dacia? Era fiul timplarului Iosif si a tarancii Maria( ca doar nu era o nobila asa cum apare in picturile flamande) care muncea din greu la cimp in tara Iudeea deci asta-l face e v r e u! Faptul ca s-a adresat intregii lumi si a promovat globalismul, iubirea si pacea intre toti oamenii este ceva ce tine de transformarea lui ulterioara. Referitor la poporul iudeu, gresesti amarnic din lipsa unor cunostinte de BAZA in psihologie umana precum gresesc fanaticii, inchizitia si toti care s-au napustit asupra lor in acesti 2000 de ani. DE FIECARE DATA CIND SE ADRESEAZA IUDEILOR el de fapt se adreseaza celor care au putere asupra poporului( acelasi popor SLAB ca si romanii, americanii, eschimosii, etc), a si le manipuleaza opiniile adica CONDUCEREA DE STAT, Sinedriul, asa cum si tu esti manipulat astazi de lingaii si panaramele corupte din guvern. Cum iti explici ca Hristos se adreseaza de nenumarate ori poporului de dealuri si cimpii, umple vaile de oameni care ascultau cu dragoste ceea ce ii invata si ajungeau sa-l iubeasca dupa care peste citeva zile tot acestia( ca altii nu erau) la INDEMNUL "PARTIDULUI" toti ca unul incep sa zbiere, Il alegem de criminalul de Barabas!, ia-i gitul lui Hristos, crucifica-l!!..unul n-a mai zis nici pis! Cum iti explici acest fenomen psihologic vorbind? Tu te vezi pe tine facind altfel?...sau probabil te consideri deasupra tuturor ca oi fi cu studii teologice si consideri ca AUTOMAT astfel devi mai luminat Te rog nu-mi mai da exemple din scrierile Par Boca...este mult prea caustic si tinde spre fundamentalism religios( si asta este departe de invataturile INCLUSIVISTE ale lui Hristos, El nu a promovat un club privat REGIONAL de VIP-uri), deci, ca urmare tinzind spre o lipsa de obiectivitate si in acelasi timp da apa la moara fanaticilor si habotnicilor Antihristul? uite-te TU la tine si ce faci cu MARE atentie si trezvie si vezi in cite feluri deja il imbratisezi pe Antihrist Last edited by andreicozia; 28.10.2009 at 15:20:49. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]()
Fratilor, nu va suparati ca spun asta, dar va certati si diavolul rade... Cum nu ar rade, cand pe langa niste raspunsuri absurde, unele antisemitice, va mai si acuzati intre voi ca urmati anticristului. Pai ca sa vedeti, uite o intrebare:
Citat:
8. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]()
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 28.10.2009 at 17:09:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Well, ok, ma dau batut, nu voiam sa fac asta, dar totusi o fac, dar pentru asta imi ramaneti toti datori. Iata raspunsul:
Dumnezeu hotărăște să-și aleagă un popor al lui, să fie poporul sfînt. Merge la egipteni și le zice : - Vreau să vă aleg ca popor al meu, dar trebuie să vă dau niște porunci. Egiptenii îl refuză politicos: - Nu ne trebuie porunci. Merge la fenicieni cu aceeași propunere și obtine același refuz. In cele din urmă, merge la evrei și zice: -Vreau să vă aleg ca popor al meu, dar trebuie să vă dau niște porunci. Evreii: - Sînt pe de gratis, Doamne? - Da. - Atunci dă-ne zece... Cine ar fi crezut ca am gasit raspunsul pe bancuri.net? Va rog sa observati ca e comoara de aur pe langa raspunsurile din top. Si daca sunteti si atenti, si inteligenti, veti observa si o anumite realitate in spatele bancului...
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 28.10.2009 at 17:23:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Statului Israel | Evreulcelales | Iudaismul | 75 | 16.10.2012 22:44:52 |
Israel-poporul ales | piticul96 | Reguli generale de utilizare a forumului | 45 | 12.06.2012 17:33:05 |
jaf in Israel | Ioana-Andreea | Generalitati | 1 | 11.10.2010 12:22:36 |
Sema Israel! | dorstor | Iudaismul | 10 | 11.10.2010 12:08:03 |
Ati fost vreodata in Israel? | BogdanF | Generalitati | 3 | 16.09.2008 17:43:47 |
|