Citat:
În prealabil postat de flegmatic
visezi dupa stres pentru ca visul e o manifestare a unei dorinte neimplinite mascata sub simbolism personal.
|
Dorinte neimplinite mascate???? Pai daca intentionez sa dau un examen cum sa fie implinita...sa ma smt ca si cum l-as fi dat inainte de a-l da sau cum? E normal sa ai dorinte care trebuie sa se implineasca...asa cum am vrut eu sa iau nota 10 la bac, la licenta si la cam toate examenele, parte dintre ele fiind cum mi-am dorit cu ajutorul lui Dumnezeu!
Si totusi nu puteam nici sa nu ma gandesc in apropierea nuntii la eventualitatea ca m-as putea impiedica de rochia de mireasa si sa cad in cap in timpul dansului mirilor...si uite ca nu a fost cazul si m-am descurcat cu infoiata mea rochie =)). Intr-adevar m-am visat cu ceva timp inainte de nunta intr-o rochie care era cam gri, cerul innorat, formatia nu era si nici picior de invitat ....si as putea face o conexiune cu accidentul de masina pe care l-am avut cu exact o saptamana inainte de nunta, dar as zice ca s-a intamplat totusi din cauza clipei mele de neatentie si cam atat :D