Fi atent!
Am citi cat de cat comentariile de la tema asta si am vazut foarte multi utilizatori care i-au apararea sectei adeventiste si chiar intemeietoarei ei o prorocita mincinoasa care a inselat foarte multii oameni si pentru care da plata in fata lui Dumnezeu fara doar si poate!
Eu nu inteleg voi adventisti sau ce sunteti ce cautati pe un forum de religie ortodoxa eu nu intru pe forumurile voastre pline de blasfemi si de minciuni strigatoare la cer...Noi ii avem pe Sfintii Parinti pe care voi nu-i recunoasteti si pe a caror invataturi urmam,noi nu ne luam dupa o fufa americanca (tara blestemata a multor secte care vin sa ne invete pe noi religie si credinta dreapta;nemernici)care se credea noul mesia....Pe cand S.U.A. era abia descoperita noi aveam Voronetul noi aveam sute de manastiri cu asezari monahale de sine statatoare in tarile romane si multi Sfintii si veniti voi ai dracu sa ne invatati religie.Auzi ce zic Sfintii Parinti "De la pacat se intoarce mai usor omul,dar de la eres mai greu."Pot sa aduc multe argumente de ce sarbatorim Duminica noi ortodoxi,insa DEGEABA ITI ARAT EU CA E ALB DACA TU VEZI NEGRU .Am avut multe infruntari cu diferiti sectanti pe tema asta degeaba am adus argumente,degeaba am pierdut cateva ceasuri ca n-am ajuns nicaieri decat mi-am facut nervi.
Eu imi voi vedea de religia mea ca"mai de folos este omului de a se curati de propriile patimi decat a intoarce popoare din robia pacatului" tot Sfintii nostri Parinti o spun..voi cu scripturile mergeti in iad,mai bine betiv ortodox decat sa no cinstesc pe Maica Domnului meu.
La voi adeventistilor intemietor este o femeie fermier americanca,iar la noi ortodoxi intemietor al nostru este Iisus Hristos Fiul LUI Dumnezeu si cu asta am incheiat si am lasat sa se vada diferenta ca de la cer la pamant,ca de la Rai la iad intre noi si voi...
Last edited by pacatosul; 04.09.2009 at 14:32:49.
|