![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu am analizat intotdeauna de la inceput si am apasat cate putin butonul LOVE....dar nu apasat frenetic si bezmetic de la prima intalnire :))...nu mi se pare normal. Iubirea in opinia mea este un sentiment care apare in timp, care implineste relatia ... Nu cred ca toti cei care au impresia ca se indragostesc de la prima intalnire sfarsesc prin casatorie...sa fim seriosi, de ce oare?...cumva criteriile, examenul de admitere in suflet??? Nu cumva oamenii aia raman in final capitole incheiate din motive foarte rationale? Citat:
Da..daca m-am indragostit de cineva nu inseamna ca am ajuns si sa ma marit cu el, de ce??? pai pentru ca am simtit ca nu pot face acest lucru ...cum am simtit asta?, conversand, si analizand mai multe lucruri ( asta nu inseamna ca l-am supus la detectorul de minciuni sau ii adresam intrebari capcana...iar el era ca o musca in plasa mea ' regizoarea" :))...totul foarte natural. Indragostita fiind nu as fi putut lua o decizie majora numai in baza sentimentelor...dar cu siguranta vazand si ce fel de persoana e. In concluzie...in majoritatea cazurilor m-am indragostit abia dupa ce am vazut si cum este...si nu de la prima intalnire si dupa prima zbatere din gene :)) Si eu prefer apelativele :iubirea mea, sotul, partenerul meu de viata, prietenul meu cel mai bun, persoana deosebita din viata mea si darul de la Dumnezeu :).... Doamne ajuta si sa aveti grija de iubirea voastra!!! Last edited by AndruscaCIM; 19.08.2009 at 17:14:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa fiti iubite! |
|
|
||||
|
||||
|
Poate va veni si ziua cand oamenii vor intelege ca persoanele alese nu se gasesc intr-un loc, asa cum gasesti painea. "Alesul" este o persoana care se vrea chemata si iubita. Ea nu se vrea cumparata.
Sigur, sunt si cazuri cand multe persoane se vor cumparate. Dar in aceste cazuri, ele nu vor rezista mult, vor fi ca painea dupa multa zile - cu mucegai. Si cu o astfel de paine nu te mai poti hrani. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
. In opinia mea Alesul/a este acea persoana care s-a dovedit a fi asa...in timpul celor 3-40 de intalniri, dar nicidecum nu numesti o persoana de pe strada " Alesul" doar pentru ca esti intr-o dispozitie de indragosteala...cam asta voiam sa spun. Trebuie si putina luciditate, in viata nu cred ca totul trebuie sa fie un mare si ilogic nor de indragosteala...mai conteaza si asupra carui crestet se abate acest nor totusi :)))) Cred ca trebuie sa existe si un echilibru in viata ![]() Doamne ajuta si multa iubire! Last edited by AndruscaCIM; 19.08.2009 at 18:10:09. |
|
|
|||
|
|||
|
ai simtit ceva cand l ai vazut prima data pe respectivul sau ai simtit pe parcurs?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In cazul meu a fost cam asa, am simtit ceva la inceput...ceva ce mi s-a confirmat pe parcurs, deci cam asa s-a format in cazul meu imaginea alesului...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cum stii ca el/ea e alesul/a? | florinna01 | Nunta | 209 | 04.07.2013 11:54:25 |
|
|