![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mutati va rog thread-ul la Nunta?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
|||
|
|||
|
Asta ar trebui sa preocupe pe oricine isi cauta implinirea totala si adevarata... Este o chestiune nerezolvata inca, cel putin nu am cunoscut pana acum, direct sau din scrieri, pe cineva care sa desluseasca clar latura asta....
Este o problema care sigur isi are rezolvarea in taina de a_l iubi cu adevarat pe Dumnezeu...adica in toate |
|
|
||||
|
||||
|
Păi de ești în păcat , mai ești oare unit spiritual ? Nu, nu cred ! E doar gustul fructului oprit, și atât. Plăcere , senzație și orgasm, dar unire spirituală în nici un caz !
|
||||
|
||||
|
Aici este vorba de fenomenul "mecanic"la care se făcea referire mai sus. Creerul e supus doar senzaților de moment, ce se sting imediat, sau aproape imediat după consumarea faptei. Mai rămâne poat amintirea, acea amintire păcătoasă , dar deja aici intrăm la patimi despre care am mai vorbit.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Patericul- Intelepciunea pragmatica a zilelor noastre | georgeval | Generalitati | 14 | 15.03.2013 12:29:52 |
| Intelepciunea ultima | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 17.09.2011 23:26:52 |
| Destinul si providenta divina | Jennyfer | Intrebari utilizatori | 2 | 22.02.2010 12:34:05 |
| Justitie divina sau justitie laica?! | Nevrednicul | Generalitati | 4 | 08.11.2009 18:41:34 |
| JUDECATILE LUI DUMNEZEU SAU PROVIDENTA DIVINA | Iustin44 | Generalitati | 20 | 28.06.2007 19:27:00 |
|
|