![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cat cunosc Sfanta Scriptura,dar eu cred ca Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru intru folos,pentru a face bine,atat cat ne sta in putinta,mai ales atunci cand sta in puterea noastra si avem posibilitatea de a decide!
''Rautatea oamenilor s-a marit pe pamant si toate cugetele si dorintele inimii lor sunt indreptate la rau in toate zilele'' ''Pamantul se stricase si se umpluse de silnicii''. Citeste ''Ne vorbeste Parintele Cleopa'',vol 6,''Despre nestiutele judecati ale lui Dumnezeu''.(ca sa nu mai judecam). |
|
|||
|
|||
![]()
pai asa stiam si eu , ca Dumnezeu ne a lasat liberul arbitru pentru a decide inspre bine sau inspre rau, dar iata ca a intervenit aceasta problema. Am cautat vol 6 din parintele Cleopa pe net, dar nu l-am gasit decat contra cost, si eu din principiu nu cumpar carti de pe internet.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
,cred ca au cam tot ce are nevoie omul.Carti are,in orice caz...Bafta Citeste te rog si Ginduri bune pt ginduri bune sau oricare alta carte a pr TEOFIL PARAIANU vei fi f cistigat |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Soarta scrisa sau liberul arbitru? | mirceab26 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 59 | 17.12.2011 12:59:11 |
Liberul arbitru | diador | Generalitati | 29 | 03.08.2011 08:21:50 |
liberul arbitru | fanietta | Generalitati | 15 | 24.05.2011 10:30:54 |
Planul lui Dumnezeu vs. liberul arbitru | giovaninnaa | Generalitati | 14 | 21.05.2009 13:16:20 |
Liberul arbitru | silverstar | Generalitati | 13 | 08.01.2007 14:13:17 |
|