Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 23:40:34
elenadana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Cred ca e cazul sa-ti schimbi duhovnicul. Dar ce varsta are duhovnicul?
Ti-e frica sa-i marturisesti? Din cate stiu aceasta frica nu vine de la Dumnezeu, ci de la diavol. S-a creat o dependenta inacceptabila, caci implica si ganduri care nu-si au rostul intre tine si duhovnic.
Cum sa-l schimb cand eu de-abia astept sa-l vad?!Si in afara de sentimentele mele pt dansul,e un duhovnic foarte bun,eu inainte aveam un alt duhovnic,preot,dar de cand l-am cunoscut pe acest calugar,dansul a devenit duhovnicul meu.La inceput am simtit o puternica comunicare cu divinitatea,parca Dumnezeu mi-a ascultat ruga datorita acestui calugar!Am fost trimisa la el din cauza problemei de sanatate din familie(cancer),am fost trimisa chiar de un alt calugar!Nu as vrea sa-l pierd in primul rand ca duhovnic.Prefer sa-mi infranez sentimentele,sa am grija sa nu arat niciodata ceea ce simt,dar nu-l pot pierde ca duhovnic.

Este tanar,cred ca este mai tanar decat mine (eu am 34).Dar nu-i pot ghici varsta,acesti calugari par toti foarte tineri,parca timpul sta in loc cu ei.Am cunoscut o data un preot cu barba alba,dar cu o fata asa smeada si luminoasa,fara un rid.........ce varsta sa fi avut?!

Dependenta s-a creat doar din partea mea,dansul nu-mi da prea mare atentie.Imi aduc aminte ca o data l-am sunat de foarte multe ori,multe zile la rand,si desi-mi stia numarul de telefon nu a binevoit sa-mi raspunda.Foarte tarziu mi-a raspuns dupa o gramada de telefoane.

Intradevar ,in mintea mea sunt aceste ganduri,dar dansul este integru.Nu mi-a dat nimic de inteles.Doar ca ma simpatizeaza putin cred.Dar poate are dansul o preferinta pentru fetele mai tinere,nu sunt singura care sta dupa dansul,are o gramada de enoriase care-l asteapta la spovedit!Tinerele toate!Dac-or simti si altele ca mine...........Vezi,deja devin geloasa!!!

Frica de care am zis ......poate nu m-am exprimat bine,cred ca mi-e jena,rusine....cum sa-i spun ce simt?!daca nu mai ma primeste????!!!!cine se mai roaga pentru sora mea,deja dansul stie tot,un alt calugar m-a trimis la dansul,trebuie sa fie ceva!Si mi-e rusine!Eu inteleg ce zici tu,ar trebui s-o marturisesc ca pe un pacat..............dar eu as marturisi-o ca si o declaratie de dragoste!

CE MA FAC??????
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 23:43:02
elenadana
Guest

Implicit

Credeti ca daca ne rugam la moastele unor Sfinti Tamaduitori,facatori de minuni,ni se va asculta ruga?!Bineinteles ma refer la rugaciuni de sanatate,nu materiale!
Sunt atatea moaste in Bucuresti!!!Oare e pacat sa te rogi la moastele mai multor Sfinti,ar fi bine sa te stabilesti la unul?!
Oare cancerul poate fi vindecat cu voia Domnului?Cancerul de gradul IV...operat....dupa chimioterapie....acum e bine....eu m-am rugat la moastele Sfintilor tamaduitori si facatori de minuni pentru sora mea si Dumnezeu a ajutat-o!Acum e bine!
Ce ziceti?Ce stiti despre asta?
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 14:46:57
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenadana Vezi mesajul
Cum sa-l schimb cand eu de-abia astept sa-l vad?!Si in afara de sentimentele mele pt dansul,e un duhovnic foarte bun,eu inainte aveam un alt duhovnic,preot,dar de cand l-am cunoscut pe acest calugar,dansul a devenit duhovnicul meu.La inceput am simtit o puternica comunicare cu divinitatea,parca Dumnezeu mi-a ascultat ruga datorita acestui calugar!Am fost trimisa la el din cauza problemei de sanatate din familie(cancer),am fost trimisa chiar de un alt calugar!Nu as vrea sa-l pierd in primul rand ca duhovnic.Prefer sa-mi infranez sentimentele,sa am grija sa nu arat niciodata ceea ce simt,dar nu-l pot pierde ca duhovnic.

Este tanar,cred ca este mai tanar decat mine (eu am 34).Dar nu-i pot ghici varsta,acesti calugari par toti foarte tineri,parca timpul sta in loc cu ei.Am cunoscut o data un preot cu barba alba,dar cu o fata asa smeada si luminoasa,fara un rid.........ce varsta sa fi avut?!

Dependenta s-a creat doar din partea mea,dansul nu-mi da prea mare atentie.Imi aduc aminte ca o data l-am sunat de foarte multe ori,multe zile la rand,si desi-mi stia numarul de telefon nu a binevoit sa-mi raspunda.Foarte tarziu mi-a raspuns dupa o gramada de telefoane.

Intradevar ,in mintea mea sunt aceste ganduri,dar dansul este integru.Nu mi-a dat nimic de inteles.Doar ca ma simpatizeaza putin cred.Dar poate are dansul o preferinta pentru fetele mai tinere,nu sunt singura care sta dupa dansul,are o gramada de enoriase care-l asteapta la spovedit!Tinerele toate!Dac-or simti si altele ca mine...........Vezi,deja devin geloasa!!!

Frica de care am zis ......poate nu m-am exprimat bine,cred ca mi-e jena,rusine....cum sa-i spun ce simt?!daca nu mai ma primeste????!!!!cine se mai roaga pentru sora mea,deja dansul stie tot,un alt calugar m-a trimis la dansul,trebuie sa fie ceva!Si mi-e rusine!Eu inteleg ce zici tu,ar trebui s-o marturisesc ca pe un pacat..............dar eu as marturisi-o ca si o declaratie de dragoste!

CE MA FAC??????
Cred ca ai nimerit-o pe panta gresita, caci nu te duci la duhovnic pentru sentimente de dragoste, ci pentru altceva.
Ciudat ca sunt numai tinerele la usa lui.. Poate se da drept ceea ce nu e. Ai grija!
Da, trebuie s-o marturisesti ca pe un pacat, care implica gelozie, si multe altele, dar la alt preot, mai in varsta si incercat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Exista reguli pentru un preot/calugar in vizita in alta biserica? sophia Biserica Ortodoxa Romana 10 24.07.2012 13:04:20
Preotul calugar Bogdan N Preotul 8 20.02.2012 11:13:43
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis cristiboss56 Generalitati 17 28.06.2010 13:17:20
Preot calugar - care este sensul? sophia Preotul 33 23.11.2009 12:09:40