![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este tanar,cred ca este mai tanar decat mine (eu am 34).Dar nu-i pot ghici varsta,acesti calugari par toti foarte tineri,parca timpul sta in loc cu ei.Am cunoscut o data un preot cu barba alba,dar cu o fata asa smeada si luminoasa,fara un rid.........ce varsta sa fi avut?! Dependenta s-a creat doar din partea mea,dansul nu-mi da prea mare atentie.Imi aduc aminte ca o data l-am sunat de foarte multe ori,multe zile la rand,si desi-mi stia numarul de telefon nu a binevoit sa-mi raspunda.Foarte tarziu mi-a raspuns dupa o gramada de telefoane. Intradevar ,in mintea mea sunt aceste ganduri,dar dansul este integru.Nu mi-a dat nimic de inteles.Doar ca ma simpatizeaza putin cred.Dar poate are dansul o preferinta pentru fetele mai tinere,nu sunt singura care sta dupa dansul,are o gramada de enoriase care-l asteapta la spovedit!Tinerele toate!Dac-or simti si altele ca mine...........Vezi,deja devin geloasa!!! Frica de care am zis ......poate nu m-am exprimat bine,cred ca mi-e jena,rusine....cum sa-i spun ce simt?!daca nu mai ma primeste????!!!!cine se mai roaga pentru sora mea,deja dansul stie tot,un alt calugar m-a trimis la dansul,trebuie sa fie ceva!Si mi-e rusine!Eu inteleg ce zici tu,ar trebui s-o marturisesc ca pe un pacat..............dar eu as marturisi-o ca si o declaratie de dragoste! CE MA FAC?????? |
|
|||
|
|||
![]()
Credeti ca daca ne rugam la moastele unor Sfinti Tamaduitori,facatori de minuni,ni se va asculta ruga?!Bineinteles ma refer la rugaciuni de sanatate,nu materiale!
Sunt atatea moaste in Bucuresti!!!Oare e pacat sa te rogi la moastele mai multor Sfinti,ar fi bine sa te stabilesti la unul?! Oare cancerul poate fi vindecat cu voia Domnului?Cancerul de gradul IV...operat....dupa chimioterapie....acum e bine....eu m-am rugat la moastele Sfintilor tamaduitori si facatori de minuni pentru sora mea si Dumnezeu a ajutat-o!Acum e bine! Ce ziceti?Ce stiti despre asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ciudat ca sunt numai tinerele la usa lui.. Poate se da drept ceea ce nu e. Ai grija! Da, trebuie s-o marturisesti ca pe un pacat, care implica gelozie, si multe altele, dar la alt preot, mai in varsta si incercat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Exista reguli pentru un preot/calugar in vizita in alta biserica? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 24.07.2012 13:04:20 |
Preotul calugar | Bogdan N | Preotul | 8 | 20.02.2012 11:13:43 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
Preot calugar - care este sensul? | sophia | Preotul | 33 | 23.11.2009 12:09:40 |
|