![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrei, si tu exagerezi, dar cred ca ai dreptate in sensul ca prioritatea trebuie sa se dea celor care traiesc in tara aia, nu celor care vin un timp. Daca vine un grup de ortodocsi americani la o biserica in Romania, cateva duminici la rand, o sa se faca slujba in engleza? Repet, problema s-ar putea rezolva formand parohii de ambele feluri, asa incat fiecare sa fie multumit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Banuiesc ca este ditamai catedrala, nu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa putem da marturie de credinta noastra, daca slujim si in limba locala. Sigur, pentru cine poate si vrea. Eu am plecat foarte tanara, stiu ca e altfel cand stii slujbele de ani de zile pe romaneste, e normal sa iti placa mai mult in limba asta. Curaj pentru serviciu.. Asa repede trebuie sa te duci dupa accident?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 02:03:50 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 06:31:42 |
Radio-Romania pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.01.2009 06:26:08 |
|