![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este vorba de cei care TREBUIE sa lucreze in week-end sau ce ca doar nu o renunta bravul si plin de beneficii popor francez la Week-end. Asta este unul din motivele existentei lui. Auzeam intr-un documentar ca frantuzoiaicele au servitoare platite de guvern in timpul perioadei de maternitate(care sunt baby-sitere, spalatorese, spala vasele fac curat in casa), deoarece saracele sunt MULT PREA OSTENITE de acesta adevarata corvoada a alaptatului si doresc sa se relaxeze....si muuulte altele afiliate statului acasa. Le mai aveti sau criza a ciugulit din aceste "daruri"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesajul din textul meu a fost clar: trebuie să se aleagă una din aceste zile de week-end pentru a se lucra (ca soluție pentru ieșirea din criză). Era doar o informație care nu suportă nici comentarii, nici reproșuri. SIMPLU. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu pot sa cred ca s-a ajuns atat de rau.
Astazi a fost Ziua Drapelului National, am iesit cu drapelul pe strada si nu mi-a venit sa cred cat de ciudat se uitau oamenii la mine ! Unde e stropul de nationalism din fiecare ? Chiar asa rau s-a ajuns ? Sa nu mai poti iesi cu drapelul pe strada, in tara ta, pentru ca lumea se uita urat la tine. Cu cat trece timpu cu atat mai mult se accentueaza capitalismul si globalizarea masiva, iar oamenii isi uita identitatea nationala. Sa nu mai spun ca multi dintre oameni nici nu stiau ce se comemoreaza azi... |
|
|||
|
|||
![]()
Dar...daca nu te superi...cit de mare era drapelul cu care ai iesit in strada?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertare pentru sinceritate. Un dialog civilizat presupune bun simț, argumente solide. Logica dumneavoastră s-o fi potrivind la dumneavoastră în bucătărie, dar nu în lumea largă care nu se bazează pe speculații, ci pe alte criterii mult mai limpezi și simple, dar care sunt respectate cu strictețe. În rest, toate cele bune și drum lin ! |
|
||||
|
||||
![]()
Era normal nici mare nici mic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tara noastra este limba romana, din care unii si-au facut imn:
http://www.youtube.com/watch?v=lQPPi...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dealtfel unele tari deja isi pun problema iesirii din UE; dar nimeni nu-si paraseste limba materna, decat poate fortat de imprejurari. Cea mai buna dovada, Moldova, care a avut ca limba oficiala limba rusa si cu toate astea toti vorbesc romaneste, chiar daca putin arhaic si cu accent. Intr-un fel moldovenii sunt mai romani decat romanii... Unii dintre romani isi uita originea si cand ajung pe alte taramuri, uita limba materna sau nu-i invata pe copiii lor sa o vorbeasca. Ma bucur de nepotelul meu, care la 1an si 3 luni spune "cecece" cand imi intinde o carte si "apa" cand îi e sete. I-am facut si arborele genealogic, pentru a sti cand va fi mare cine ii sunt stramosii. M-ar durea sa mearga in Romania ca intr-o tara straina. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tara Sfanta | Lyllyana | Pelerinaje la locuri Sfinte | 24 | 04.09.2015 05:42:19 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 15:24:43 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
|