![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Partea cea mai buna este ca te poti distra si daca muncesti mai putin. Daca unii muncesc pe rupte pentru ca s-au aruncat la imprumuturi gigantice este treaba lor.
Ideea este sa muncesti CIT MAI PUTIN, pe BANI MULTI pentru a sta linistit si a te ocupa de cele ale sufletului. Asa daca stai in frici ca nu ai cea mai buna masina si casa in detrimentul celor sufletesti PIERZI, cistigi in ochii prietenilor dar pierzi sufleteste |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, Andrei, nu vor munci ca le trebuie mai multi bani, ci vor fi pusi sa munceasca mult si repede. E chestie de manipulare; au gasit metoda si o aplica cu succes...pentru ei. Iar sefi sunt doar cei, care stiu cum se manipuleaza: e o calificare care se obtine renuntand la Dumnezeu. Vezi, de aceea mi-a placut cartea "Antiecumenismul" a lui Ierom Agapit Popovici, caci explica exact ceea ce este aceasta manipulare: nimic altceva decat manifestarea New-Age-ului. O vedeam, dar nu stiam ca e un lucru cunoscut de Biserica. In orice caz e ceva monstuos!
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau ca nu vezi in jurul tau ca de fapt tendinta este sa muncim part-time. Nu uita ca conceptul revolutionar de simbata libera a aparut in Occident nu in Orient si asta in urma globalizarii economiei nu a "sclaviei"
Din nou te intre : Ce sclav arte simbata libera? ...iar mai nou se lucreaza la ideea de vineri scurta si chiar eliminarea ei. Tot mai multe institutii incurajeaza lucratorii sa participe in cursuri de perfectionare de citeva ori pe an, zilel libere cit cuprinde(Nu-ti mai spun ca stii tu mai bine cum sunt suedezii si nemtii, aproape saptaminal au cite un festival cu bere si cirnati in piata. Canada tocami a introdus inca o zi libera(cea a familiei) Asa ca concluzia este draga Anca total inversa! SE MUNCESTE DIN CE IN CE MAI PUTIN! Adica traiasca globalizarea de tipul asta!...sa tot fi sclav cu atitea zile libere Eu daca le pun cap la cap muncesc doar 6 luni pe an |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, nu trebuie confundat poporul cu populatia. Imi cer scuze pentru neatentia in exprimare. Poate ar fi trebuit sa continui asa. Populatia asta dornica de "americanizare" a acoperit poporul roman. Si din pacate unii nici nu mai doresc sa-l redescopere ci se complac in stirile de la ora 5 si spun fericiti: asta-i Romania. Nu genaralizez Laur..pentru ca m-as contrazice singura (vezi mesajele anterioare de la; Cum e sa traiesti in strainatate si de la acest topic) si m-as inscrie si eu printre cei ce stau pe margine si arunca bucurosi cu pietre.. Nu generalizez desi poate asa am lasat impresia..ci spun cu amaraciune ca avem ceea ce meritam. Atata timp cat o EBA (care vrea sa legalizeze drogurile) si altii ca ea ne reprezinta..atata timp cat pr Iustin P. este pus in randul talibanilor si BOR permite asta..avem ce meritam.. oare din saracie ne vindem pe un carnat si o sticla de ulei la alegeri? sau din nepasare..Nici eu nu mai stiu..
|
|
||||
|
||||
![]()
Să lucreze 7 din 7 , prefer varianta 5 din 5 !
|
|||
|
|||
![]()
Ideea asta de a munci cat mai putin e buna in cazul in care e nevoie sa mai lasi de lucru si la altii .
Dumnezeu l-a lasat pe om sa munceasca ,nu sa stea si sa obtina foloase nemeritate. Pana la urma de o casa are nevoie fiecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz ,criza asta e benefica celor care isi vor cauta ajutorul la Dumnezeu .Din pacate multi vor cadea in deznadejde din cauza lipsei de credinta. |
|
|||
|
|||
![]()
exact, le lasam cealalta varianta asiaticilor
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tara Sfanta | Lyllyana | Pelerinaje la locuri Sfinte | 24 | 04.09.2015 05:42:19 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 15:24:43 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
|