Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2009, 03:11:05
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Oamenii vor munci pe rupte, si se vor distra.
Partea cea mai buna este ca te poti distra si daca muncesti mai putin. Daca unii muncesc pe rupte pentru ca s-au aruncat la imprumuturi gigantice este treaba lor.

Ideea este sa muncesti CIT MAI PUTIN, pe BANI MULTI pentru a sta linistit si a te ocupa de cele ale sufletului.

Asa daca stai in frici ca nu ai cea mai buna masina si casa in detrimentul celor sufletesti PIERZI, cistigi in ochii prietenilor dar pierzi sufleteste
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 03:24:49
Anca-Miha
Guest

Implicit

Nu, Andrei, nu vor munci ca le trebuie mai multi bani, ci vor fi pusi sa munceasca mult si repede. E chestie de manipulare; au gasit metoda si o aplica cu succes...pentru ei. Iar sefi sunt doar cei, care stiu cum se manipuleaza: e o calificare care se obtine renuntand la Dumnezeu. Vezi, de aceea mi-a placut cartea "Antiecumenismul" a lui Ierom Agapit Popovici, caci explica exact ceea ce este aceasta manipulare: nimic altceva decat manifestarea New-Age-ului. O vedeam, dar nu stiam ca e un lucru cunoscut de Biserica. In orice caz e ceva monstuos!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 03:46:26
Banned

Implicit

Imi pare rau ca nu vezi in jurul tau ca de fapt tendinta este sa muncim part-time. Nu uita ca conceptul revolutionar de simbata libera a aparut in Occident nu in Orient si asta in urma globalizarii economiei nu a "sclaviei"

Din nou te intre : Ce sclav arte simbata libera? ...iar mai nou se lucreaza la ideea de vineri scurta si chiar eliminarea ei.

Tot mai multe institutii incurajeaza lucratorii sa participe in cursuri de perfectionare de citeva ori pe an, zilel libere cit cuprinde(Nu-ti mai spun ca stii tu mai bine cum sunt suedezii si nemtii, aproape saptaminal au cite un festival cu bere si cirnati in piata.
Canada tocami a introdus inca o zi libera(cea a familiei)

Asa ca concluzia este draga Anca total inversa!

SE MUNCESTE DIN CE IN CE MAI PUTIN!

Adica traiasca globalizarea de tipul asta!...sa tot fi sclav cu atitea zile libere

Eu daca le pun cap la cap muncesc doar 6 luni pe an
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 04:18:08
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Imi pare rau ca nu vezi in jurul tau ca de fapt tendinta este sa muncim part-time. Nu uita ca conceptul revolutionar de simbata libera a aparut in Occident nu in Orient si asta in urma globalizarii economiei nu a "sclaviei"
În Franța se pune în discuție acum dacă să se muncească sâmbăta sau duminica. Așadar trebuie aleasă una din aceste două zile.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 07:06:49
eduardd
Guest

Implicit Multumesc Laur!

Da, nu trebuie confundat poporul cu populatia. Imi cer scuze pentru neatentia in exprimare. Poate ar fi trebuit sa continui asa. Populatia asta dornica de "americanizare" a acoperit poporul roman. Si din pacate unii nici nu mai doresc sa-l redescopere ci se complac in stirile de la ora 5 si spun fericiti: asta-i Romania. Nu genaralizez Laur..pentru ca m-as contrazice singura (vezi mesajele anterioare de la; Cum e sa traiesti in strainatate si de la acest topic) si m-as inscrie si eu printre cei ce stau pe margine si arunca bucurosi cu pietre.. Nu generalizez desi poate asa am lasat impresia..ci spun cu amaraciune ca avem ceea ce meritam. Atata timp cat o EBA (care vrea sa legalizeze drogurile) si altii ca ea ne reprezinta..atata timp cat pr Iustin P. este pus in randul talibanilor si BOR permite asta..avem ce meritam.. oare din saracie ne vindem pe un carnat si o sticla de ulei la alegeri? sau din nepasare..Nici eu nu mai stiu..
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 07:50:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
În Franța se pune în discuție acum dacă să se muncească sâmbăta sau duminica. Așadar trebuie aleasă una din aceste două zile.
Să lucreze 7 din 7 , prefer varianta 5 din 5 !
Vechi 24.06.2009, 08:43:25
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Ideea asta de a munci cat mai putin e buna in cazul in care e nevoie sa mai lasi de lucru si la altii .
Dumnezeu l-a lasat pe om sa munceasca ,nu sa stea si sa obtina foloase nemeritate.
Pana la urma de o casa are nevoie fiecare.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 08:46:52
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Bunastarea materiala, e din pacate impotriva cresterii duhovnicesti. Viitorul va aduce multa bunastare materiala (multora), in detrimentul vietii duhovnicesti; de aici sclavia, de care vorbeam inalta parte. Oamenii vor munci pe rupte, si se vor distra.

Nu a fost decat un "medicament" amar...
Draga Anca ,nu stim ce ne mai aduce viitorul.
In orice caz ,criza asta e benefica celor care isi vor cauta ajutorul la Dumnezeu .Din pacate multi vor cadea in deznadejde din cauza lipsei de credinta.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2009, 14:57:56
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Să lucreze 7 din 7 , prefer varianta 5 din 5 !
exact, le lasam cealalta varianta asiaticilor
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 18:17:32
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Eu aici le-am ales pe amindoua sa nu lucrez.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tara Sfanta Lyllyana Pelerinaje la locuri Sfinte 24 04.09.2015 05:42:19
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor Scotland The Brave Generalitati 15 25.01.2012 05:24:16
vacanta la tara lore86 Generalitati 2 26.01.2011 15:24:43
preotii de oras si cei de la tara rentea Preotul 19 27.10.2009 00:08:14