Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2009, 18:19:12
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Oare de ce Sf Ioan a folosit cuvintul FIARA?

Toate cuvintele folosite par a fi foarte apropiate de sensul real al lor in schimb fiara este ceva monstruos pe care l-a vazut (Nu un pasaport, sa fim seriosi ca nu se INGROZEA EL DE UN CIP sau PASAPORT)
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 19:07:46
antoniap
Guest

Implicit

Cuvantul ,,fiara'' cred ca este folosit cu sens figurat. Nu e vorba despre un animal monstruos, ci despre un sistem monstruos care poate pricinui la fel de mult rau pe plan material si mai ales spiritual mai rau ca o fiara. Sa ne gandim ca putem fi supravegheati 24de ore din 24 si nu doar asa pentru siguranta statului sau a noastra, ci cu intentia de a fi reeducati in spiritul acestei orientari pe care o promoveaza sistemul antihristic.

Daca nu mai poti vinde si nu mai poti cumpara fara documente electronice, pe plan material esti terminat. Daca accepti aceste documente, esti terminat pe plan duhovnicesc, caci te plesnesc peste obraz cuvintele Apocalipsei, cap. XIII-XVI. Acestea se vor adeveri, indiferent daca ne convine sau nu. Caci Dumnezeu nu-si cere voie de la noi pentru a ne arata ca tot ce s-a scris trebuie sa se indeplineasca.

Ce alta fiara ar mai putea face astfel de grozavii?
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 21:56:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul

Daca nu mai poti vinde si nu mai poti cumpara fara documente electronice, pe plan material esti terminat. Daca accepti aceste documente, esti terminat pe plan duhovnicesc, caci te plesnesc peste obraz cuvintele Apocalipsei, cap. XIII-XVI. ?
Daca asta consideri tu ca ne termina niste carduri de bancomat, eu sunt mai mult decit linistit.
In filmul "Du-te si VEZI" care este bazat pe declaratiile martorilor ocular un tinar care se intoarce acasa in satul lui ii gaseste toata familia si pe vecini executati si pusi gramada unii peste altii in spatele casei. Sute de sate in Bielorusia au primit acelasi "tratament" in timpul razboiului sfint al rusilor cu FIARA

Ma gindesc ca daca dupa asa ceva nu a venit sfirsitul, parerea mea este ca fiara o sa reprezinte ceva mai mult decit toate aceste atrocitati puse cap la cap, nu credeti?

Daca Fiara care reteza miinile cu satirul mucenicilor crestini aliniati sa fie ciopirtiti de vii nu a pus capat lumii, asa cum am vazut pe o fresca in biserica La Rotonda din Roma, ma ingrozesc sa ma gindesc cu cit mai fioroasa va fi fiara de care se vorbeste si care noi o consideram un document de identitate care ne va lua mintile si mintuirea( imi vine sa rid)

Nimeni de aici nu a trecut prin tortura fizica cu violuri si executii in masa si ce reprezinta acestea dar ne speriem de cit de terminati vom fi pe plan duhovnicesc daca vom accepta un buletin cu cip. Este chiar foarte amuzant
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 22:40:30
Nevrednicul
Guest

Implicit

Mai mult decat sa ne chinuie trupul ce pot sa ne faca? Ori noi nu de distrugerea trupului ne temem,ci de distrugerea sufletului,pierderea mantuirii! Asta este cea mai mare fiara,cea care iti ia sufletul! Ca sa nu mai zic de toate relele care se intampla in lume in vremurile apocaliptice: mult mai multe crime,violuri,avorturi etc. Nu inteleg cum nu ti se pare ceva suficient de rau.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 05:11:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Mai mult decat sa ne chinuie trupul ce pot sa ne faca?

. Nu inteleg cum nu ti se pare ceva suficient de rau.
Astea ti se par suficiente de rele?

Consideri ca chinuirea trupului este o nimica toata? Ma faci sa rid in fata imaturitatii de care dai dovada in postarea asta. Ce spui tu este deci o reiterare a ceea ce ai citit in carti.

In ziua de astazi, daca cineva doar te atinge in tramvai cu cotul deja ne iese fum pe nari si sarim cu iuteala la cearta sau bataie cum am vazut de citeva ori,... adica toleranta foarte mica. Ce te faci cind cineva incepe sa dea jos cu clestele rasucind pielea de pe tine, oare tot asa o sa gindesti?
Mai gindeste-te
Reply With Quote
Vechi 26.06.2009, 16:10:20
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Astea ti se par suficiente de rele?

Consideri ca chinuirea trupului este o nimica toata? Ma faci sa rid in fata imaturitatii de care dai dovada in postarea asta. Ce spui tu este deci o reiterare a ceea ce ai citit in carti.

Mai gindeste-te
Nevrednicul s-a referit la:
"4. Dar vă spun vouă, prietenii Mei: Nu vă temeți de cei care ucid trupul și după aceasta n-au ce să mai facă.
5. Vă voi arăta însă de cine să vă temeți: Temeți-vă de acela care, după ce a ucis, are putere să arunce în gheena; da, vă zic vouă, de acela să vă temeți. " (Luca 12: 4-5)
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 23:11:46
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Oare de ce Sf Ioan a folosit cuvintul FIARA?

Toate cuvintele folosite par a fi foarte apropiate de sensul real al lor in schimb fiara este ceva monstruos pe care l-a vazut (Nu un pasaport, sa fim seriosi ca nu se INGROZEA EL DE UN CIP sau PASAPORT)
Fiara care se ridica din mare, din cate am inteles, e U.E., iar fiara care se ridica de pe pamant e antihristul care va conduce U.E. Mie varianta asta imi pare a fi cea mai credibila. Iar semnul fiarei va fi cipul, eu una nu cred ca e un semn spiritual, cum zice Parintele Cleopa, ma bazez mai mult pe spusele Parintelui Paisie Aghioritul.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 23:56:18
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Implicit

Mi se pare ca deja multe interpretari sunt arbitrare. as vrea sa va recomand o interpretare echilibrata la Apocalipsa- Sava Agouridis. Un mod de exegeza in adevaratul sens al cuvantului.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 17:58:06
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Fiara care se ridica din mare, din cate am inteles, e U.E., iar fiara care se ridica de pe pamant e antihristul care va conduce U.E. Mie varianta asta imi pare a fi cea mai credibila. Iar semnul fiarei va fi cipul, eu una nu cred ca e un semn spiritual, cum zice Parintele Cleopa, ma bazez mai mult pe spusele Parintelui Paisie Aghioritul.
Cred ca ai dreptate fratioare! Si eu ma bazez mai mult pe ce spune parintele Paisie Aghioritul(invit pe toti sa citeasca viata parintelui).Vreau sa fac o completare si ca o parere desigur,semnul este numarul 666, iar pecetea este cipul.A se vedea mai bine care sant caracteristicile fiecaruia. Numarul 666 se gaseste de mult timp in codul de bare,iar codul de bare deasemenea se gaseste pe orice eticheta. S-a indracit cineva pana acum de la alimentele cu codul de bare?Sau de la imbracaminte? Eu unul nu am auzit de asa ceva.Deaceea nici nu cred in puterea acestui numar.Apoi sistemul acesta de cod de bare ajuta, este de folos la o mai buna gestionare a marfurilor si mai rapida(si la multe altele) Atentia noastra trebuie sa se concentreze mai mult asupra cipului. Adevaratul rau care se poate produce daca se dezvolta la scara larga. Am mai spus-o si o repet(parerea mea). Numarul 666 este indiciul prin care Dumnezeu ne previne asupra pecetii.Faptul ca numarul 666 se gaseste sub forma codului de bare in RFID,si stiind de pe acum de pericolul care ne ameninta cu acest microcip rezulta ca avem in fata pecetea lui Antihrist.Deci noi trebuie sa respingem de pe acum aceste documente,mai tarziu nu stiu daca o sa avem puterea sa o mai facem.Vom fi OBLIGATI.<<Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață. /Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei./
SI II SILESTE , pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte./Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei./Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.>> Trebuie sa ne informam mai mult,sa avem mai multe cunostinte despre acest microcip,in felul acesta vom sti si cum sa luptam.Dumnezeu sa ne ajute!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 19:30:29
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
Vom fi OBLIGATI.
O sa vezi ca nu vom fi obligati. Vom cere singuri!
Reply With Quote
Răspunde