![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi nu inteleg de ce mor albinele. Nimeni nu poate lamuri aceasta dilema, iar GMO-urile nu su fost dovedite ca fiind cauza. ..Mai asteptam!
|
|
||||
|
||||
![]()
- http://www.green-report.ro/revista-p...se-de-un-virus
...dar nu bag mana in foc pentru ceea ce scrie pe acest site... - http://www.yogaesoteric.net/content....g=RO&item=5248 „Când albina va dispărea, omul nu va mai avea decât patru ani de trăit", a spus cândva Albert Einstein...of!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul sunt "ajutate" sa creasca, reziste, etc. cu tot felul de combinatii chimice, nu sunt modificari genetice, in orice caz nu ajunge la ce creste la tine in curte. Nasol e ca modificarile genetice sunt "infectioase" in sensul ca daca tu cresti o planta nemodificata genetic iar vecinul tau de peste deal la 20km creste una modificata genetic, fara doar si poate productia ta va fi modificata genetic din cauza polenizarii si daca cei de la Mosato descopera ca n-ai cotizat la ei, o sa te acuze de furt si poti pierde recolta si chiar ferma, cum s-a intamplat nu de putine ori in SUA. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
In orice caz, mai multa paguba cred ca ai de la noxele de masini care le respiri intr-o zi decat de la aspartamul care e intr-o cutie de vitamina C. Si stiu si vitamina C, ieftina si buna care n-are indulcitori si nu in portii din alea mici si scumpe. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In orice caz, cred ca in ultima vreme din ce in ce mai multi oameni incearca sa caute alternative la pastile si injectii. Cel putin la noi. Citat:
Citat:
Nu siropul in sine calmeaza tusea. Si mai sunt multe probleme la care medicina alopata are totusi raspunsuri bune, nu trebuie generalizat. Citat:
Eu din cate stiu obligatia asta exista, poti sa dovedesti contrariul? Citat:
Sa ne spui cat rezisti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Romania fiecare minune tine 3 zile ,asa ca nu imi fac prea multe griji ca va fi aplicat. Ma revolta faptul ca se voteaza asemenea legi fara a fi anuntati ,nu noi i-am ales pe guvernanti sa ne reprezinte ? In tarile civilizate e mai multa verticalitate ,am citit ca Anglia nu a aderat la acest codex ,nici India ,or mai fi si alte tari dar nu stim noi. In definitiv Dumnezeu ne-a lasat plantele sa ne vindecam ,nu e normal sa le interzicem. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Pana acum am vazut afirmatii nu informatii. [quote] Evident ca sunt publice, si etichetele de pe produsele alimentare sunt publice, dar nu scrie ca E123 e cancerigen: http://www.topsanatate.ro/euri.php?action=cauta&e=E123 sau [/qupte] Teoretic (oficial) nu este, practic reprezinta un risc dar nu cred ca te astepti ca cei care iti vand beleaua sa iti zica ca nu e bun ce cumperi. Citat:
Uita-te doar de cat timp circula mass -uri aiurea pe messenger si oamenii cred si dau mai departe, subscriiu, semneaza.. Citat:
De ce? Pentru ca semnaturile astea nu conteaza decat cel mult sub argumentul "uite ce multi au semnat" ceea ce este un argument stupid ca si eu pot sa zic "uite ce multi dau mai departe mass -ul cum ca yahoo plateste pentru spam" asta nu inseamna ca yahoo CHIAR da bani pentru spam. Citat:
Citat:
Citat:
La fel, nu gasesc decat afirmatii luate c/p de pe alte site -uri, fara trimiteri la textul Codexului. Ca sa vezi cum functioneaza credibilitatea.. Citat:
Dezinformarea este o colectie de afirmatii pe care tu trebuie sa le iei drept bune fara a fi argumentate cu trimiteri EXACTE la problema investigata. Exact ceea ce tu faci, exact ce ti-am cerut sa corectezi dar se pare ca nu reusesti decat sa-mi dai trimiteri la alte site -uri dar cu acelasi continut si aceeasi politica de DEZINFORMARE. Citat:
citate din Codex in sprijinul afirmatiilor tale. Nu le-ai gasit sau depaseste comoditatea sau capacitatea ta de a investiga problema? E mai usor sa dai link -uri si sa iei drept bun ce spun altii si sa spui si altora sa ia drept bune lucrurile astea, decat sa le verifici, nu-i asa? Citat:
Ia luati si inghititi daca va place, daca nu ..nu inghititi. Aruncam nada, vedem daca se prinde pestele. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ALINE,
Usturoiul crud il pot minca numai cei care lcreaza in constructii sau la shaiba, in rest trebuie sa-l folosim sub forma de comprimate altfel ne dau afara colegii de serviciu. Aproape toate plantele sunt modificate genetic, deocamdata pentru rezistenta de "raft" Salata mea are gene de licheni arctici dupa cum am aflat ulterior, de aceea face "plaja" la - 20 de grade C Ai auzit de pansele de gheata, arata identic cu panselele de balta insa rezista la geruri naprasnice, pina si florile!!! iti dai seama, petalele nu congeleaza As vrea si eu sa stau in slipi la - 20. Oare vom ajunge la aceasta performanta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde stii ca pastilele alea au o concentratie semnificativa de usturoi, ca este extras chiar principiu activ si printr-un procedeu care il pastreaza, etc? Citat:
Citat:
Modificarile genetice in sine poate nu sunt rele. Stii de unde provine problema cu soia modificata genetic? Nu de la genele care o fac rezistenta la ierbicid (ROUNDUP) fata de buruieni ci de la o gena de bacterie (parca) rezistenta la penicilina care n-are alt rol decat acela de "marker" pentru a se putea identifica in laborator planta modificata genetic si astfel firma producatoare (Mosanto) sa-si ceara drepturile de autor de la cei care sunt "prinsi" cu astfel de culturi (nu conteaza daca provin din polenizare). Citat:
Ca e treaba curata sau nu, nu pot spune :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In urma unei discutii am aflat ca dragii cercetatori din USA au inventat o planta numita "terminator" care era destinata populatiei, mi a scapat numele dar era "comestibila". Ce sinistru suna. Socant este ca CEILALTI au aflat de fapta lor pentru ca insectele care se asezau pe TERMINATORI mureau in veselie. Altfel...cine stie cine trebuia sa manance TERMIANTORUL. Oameni buni, numai asteptai sa vedeti la tv, sa auziti la radio aceste grozavii. Astia care doresc sa implementeze codezul nu s oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.seedquest.com/News/releas...pril/25787.htm
Aline, Fii atent ce denumire: SALATA ICEBERG...care se cultiva in aer liber si in Scandinavia..deci trage singul concluziile Eu semintele de la Monsanto le-am cumparat din comert, la pliculet "Nearly every head of iceberg lettuce you'll find in a supermarket owes its parentage to the work of ARS plant breeders. Salinas iceberg lettuce and its progeny are the most widely planted iceberg lettuces in the Salinas Valley of California, the world's foremost lettuce-growing region. Farmers in other parts of the United States and foreign countries from Sweden to Australia also raise these lettuces. It's amazing what lettuce breeders can accomplish! Can't eat an entire head of lettuce by yourself? Never fear-an inventive ARS plant breeder devised an iceberg mini-lettuce that makes just enough salad for one person to eat at one sitting. How do they do it? Lettuce breeders rely on the ARS gene bank, which houses seeds of more than 2,000 lettuce types. The genes that are banked there today should result in lots more lettuce-magic soon. Look for traits like the warm gold of a Hungarian lettuce or the intense crimson of a Spanish variety to be introduced into the familiar lettuces that are grown in the United States today." Diferentele intre plante este foarte mare, se observa destul de usor chiar si de cei care nu sunt pasionati de plante. Eu am strins din tinerete plante medicinale si de aceea stiu. Mergeam des in zone de rezervatie naturala in jurul minastirilor in masivul Cozia si ii ajutam la cules pentru ceaiuri. In primul rind miodificarile genetice le fac sa nu mai aibe miros. Miroase trandafirii de la tiganci in piata si alte flori, regina noptii de exemplu luata de la garden centre din Mall-uri nu mai are miros ci doar ASPECT SI REZISTENTA LA MICROBI ...si multe altele Alin, daca vrei sa cunosti, baga-ti nasul printre ele si te asigur ca ai sa observi imediat diferenta chiar daca esti diletant in acest domeniu(fara ironie, este o chestie de bine) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|