![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ALINE,
Usturoiul crud il pot minca numai cei care lcreaza in constructii sau la shaiba, in rest trebuie sa-l folosim sub forma de comprimate altfel ne dau afara colegii de serviciu. Aproape toate plantele sunt modificate genetic, deocamdata pentru rezistenta de "raft" Salata mea are gene de licheni arctici dupa cum am aflat ulterior, de aceea face "plaja" la - 20 de grade C Ai auzit de pansele de gheata, arata identic cu panselele de balta insa rezista la geruri naprasnice, pina si florile!!! iti dai seama, petalele nu congeleaza As vrea si eu sa stau in slipi la - 20. Oare vom ajunge la aceasta performanta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde stii ca pastilele alea au o concentratie semnificativa de usturoi, ca este extras chiar principiu activ si printr-un procedeu care il pastreaza, etc? Citat:
Citat:
Modificarile genetice in sine poate nu sunt rele. Stii de unde provine problema cu soia modificata genetic? Nu de la genele care o fac rezistenta la ierbicid (ROUNDUP) fata de buruieni ci de la o gena de bacterie (parca) rezistenta la penicilina care n-are alt rol decat acela de "marker" pentru a se putea identifica in laborator planta modificata genetic si astfel firma producatoare (Mosanto) sa-si ceara drepturile de autor de la cei care sunt "prinsi" cu astfel de culturi (nu conteaza daca provin din polenizare). Citat:
Ca e treaba curata sau nu, nu pot spune :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|